Torunlara karne hediyesi kardan timsah ve köpekbalığı


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, olumsuz hava koşulları yaşam koşullarını zorlaştırırken, bazı vatandaşlar günlerini keyifli hale çevirmek için kardan timsah, köpek balığı ve küçük balık yaptı.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ndan emekli olan Erol Uzuner (50), evlerinin önünde yüksekliği yaklaşık 80 santimetreyi bulan kardan çeşitli hayvan figürleri yaptı.

Torunlarının yanında olduğunu ve karne hediyesi olarak onlara köpek balığı ve timsah yaptığını belirten Uzuner, tamamladığı tiplemelerin gözlerini kömürden, dişleri ise fındık dalı parçalarından yaptığını söyledi. Torunlarının ve görenlerin yaptığı hayvan figürlerini çok beğendiğini ve sevdiğini kaydeden Uzuner, "Kendi içimden değişik hayvan figürleri yapayım, torunlarım sevinsin diye. Karne tatili gibi bir hediye vermek istedim. Güzel bir çalışma oldu. Yarım günde tamamladım. Görenler güler yüzle karşılıyor. Torunlarım da çok sevindiler." dedi.

Erol Uzuner'in en küçük torunu Ömer (3) ise köpek balığı ve timsahı evden getirdiği çikolata ile beslemeye çalıştı. CİHAN
<< Önceki Haber Torunlara karne hediyesi kardan timsah ve köpekbalığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER