Trabzonspor: 0 – Gençlerbirliği: 0 (İlk yarı)

Trabzonspor: 0 – Gençlerbirliği: 0 (İlk yarı)

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Halis Özkahya, Kemal Yılmaz, Hakan Yemişken
Trabzonspor: Onur Kıvrak, Luis Cavanda, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Alper Uludağ, Stephane M'bia, Okay Yokuşlu, Özer Hurmacı, Marko Marin, Sefa Yılmaz, Dame N'Doye
Gençlerbirliği: Johannes Hopf, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, Ante Kulusic, Michel Landel, Iasmin Latovlevici, irfan Can Kahveci, Olafur Skulason, Berat Tosun, Nemanja Tomic, Bogdan Stancu.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 12. haftasında Trabzonspor ile Gençlerbirliği arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Süper Lig'de son 7 maçta 5 mağlubiyet yaşayan Trabzonspor, sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Karadeniz ekibinde kart cezalısı Douglas Franco ile izinli olan kaleci Esteban Alvarado kritik randevuda yok. Bordo mavililer, maça Gürcü teknik adam Shota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından takımın geçici olarak emanet edildiği Sadi Tekelioğlu yönetiminde sahaya çıktı.

2001'de bordo mavili ekibi çalıştıran Tekelioğlu, 14 yıl sonra Trabzonspor'a tekrar taktik verdi. Tecrübeli teknik adam, hafta içerisinde sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Kevin Constant'ın yerine savunmanın solunda Alper Uludağ'a görev verdi. Mehmet Ekici ve Erkan Zengin'i de yedek oturtan Tekelioğlu, Shota döneminde kadroya girmekte zorlanan Sefa Yılmaz'ı da ilk 11'de sahaya sürdü. Golcü oyuncu Oscar Cardozo'yu da yedek kulübesinde oturtan tecrübeli hoca, gol umudu olarak Dame N'Doye'yi sahaya sürdü. Tekelioğlu, hafta içerinde antrenmanda kavga eden Aykut Demir ve Marko Marin'e de ilk 11'de forma verdi.

Gaziantepspor mücadelesinde yaşanan olaylar sebebiyle 2 maç ceza alan Trabzonspor, Avni Aker'e taraftarının desteğinden yoksun çıktı. 4 Gençlerbirliği taraftarı ise kendilerine ayrılan tribünden takımlarına destek verdi.

2. dakikada Gençlerbirliği'nin Tomic'le ceza sahası önünden kullandığı serbest vuruşta, kaleci Onur köşeye giden topu kornere çeldi.

33. dakikada Cavanda'nın hatasıyla kaptığı topla ceza sahası önüne inen Tomic, pasını Landel'e aktırdı, bu futbolcunun ceza sahası sağ çaprazından şutunda top yandan auta gitti.

35. dakikada Trabzonspor atağında M'bia'nan ceza sahası sağ çaprazından şutunda top üstten auta gitti.

44. dakikada Marin'in ceza sahasına yaptığı ortaya Aykut kafayı vurdu, top kaleci Hopf'da kaldı.

İki takımında etkili gol pozisyonu üretemediği müsabakanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor: 0 – Gençlerbirliği: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER