Trabzonspor: 0 – Torku Konyaspor: 0 (İlk yarı)


Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Süleyman Abay, Mustafa Sönmez, Gökmen Olgaç
Trabzonspor, Esteban Alvarado, Cavanda, Mustafa, Douglas, Constant, Medjani, Okay, Erkan, Marin, Yusuf, N'Doye
Torku Konyaspor: Serkan, Ömer Ali Şahiner, Ali Turan, Vukovic, Mehmet, Ali Çamdalı, Holmen, Bajic, Traore, Meha, Rangelov
Sarı Kart: Dk. 37 Okay (Trabzonspor), Dk. 44 Ali Turan (T.Konyaspor)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 7. haftasında Trabzonspor ile Torku Konyaspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Jose Bosingwa, Alexandru Bourceanu, Mehmet Ekici ve kaleci Onur Kıvrak ile sarı kart cezalısı Stephane M'bia kadroda yer almadı. Sakatlığı yüzünden geçtiğimiz haftaki Osmanlıspor maçında forma giyemeyen Okay Yokuşlu ve Kevin Constant ise ilk 11'de sahaya çıktı. Teknik Direktör Shota Arveladze, M'bia'nın yokluğunda ön liberoda Carl Medja ve Okay ikilisine görev verdi. Gürcü hoca, gol umudu olarak da yine Dame N'Doye'yi ilk 11'de sahaya sürerken, Oscar Cardozo'yu ise yedek oturttu. Onur'un yokluğunda kalede Esteban Alvarado forma giydi. Sezon başında transfer edilen Kosta Rikalı kaleci, bordo-mavili formayla ilk resmi maçına çıktı.

Ligdeki son 2 maçını kaybeden Trabzonsporlu taraftarlar, maça ilgi göstermedi. Avni Aker Stadı'nın büyük bölümü boş kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

1.dakikada gelişen Konyaspor atağında soldan ceza sahasına giren Rangelov çizgiye kadar indi, çaprazdan şutunda yakın mesafeden kaleci Esteban'ın göğsüne çarpan top kornere çıktı.
22. dakikada Meha'nın ceza sahası dışından kaleye cepheden gören bir noktadan kullandığı serbest vuruştu top az farkla yandan auta gitti.
27. dakikada Marin'in sağdan ceza sahasına gönderdiği topu kaleci Serkan yumrukladı, penaltı noktası üzerinde topla buluşan Medjani'nin şutuna N'Doye dokundu, kaleye giden topu defans son anda uzaklaştırdı.
Gol pozisyonu açısından oldukça kısır geçen müsabakanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor: 0 – Torku Konyaspor: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER