Trabzonspor: 2 – Kayserispor: 0 (İlk yarı)

Trabzonspor: 2 – Kayserispor: 0 (İlk yarı)

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: İlker Meral, Hakan Yemişken, Ahmet Ayaz
Trabzonspor: Onur Kıvrak, Luis Cavanda, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Jose Bosingwa, Aytaç Kara, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Erkan Zengin, Marko Marin, Muhammet Demir
Kayserispor: Ali Ahamada, Zeki Yavru, Birol Parlak, Larrys Mabiala, Ömer Bayram, Samba Sow (Dk. Adnane Tighadouini), Srdjan Mijailovic, Diego Biseswar, Deniz Türüç, Diego Lopes, William
Goller: Dk. 35 Marko Marin, Dk. 40 Sefa Yılmaz (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 14 Sefa Yılmaz, Dk. 22 Jose Bosingwa (Trabzonspor)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 21. haftasında Trabzonspor ile Kayserispor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı ev sahibi takımın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Trabzonspor'da Mehmet Ekici, Oscar Cardozo, Okay Yokuşlu ve Güray Vural sakatlıkları, Musa Nizam hasta olduğu için, Douglas Franco da kart cezası nedeniyle maçta forma giyemiyor.

Geçen hafta perşembe günü yapılan antrenmanda sakatlanan ve durumu belirsiz olan Muhammet Demir ise ilk 11'de sahaya çıktı. Teknik Direktör Hami Mandıralı, Güray ve Musa'nın yokluğunda sol bekte Bosingwa'yı oynattı. Cardozo'nun yerine de ileri uçta bordo mavililerin gol umudu Muhammet Demir oldu.

Kayserispor'da ise kırmızı kart cezalısı Mustafa Akbaş ile sakatlıkları bulunan Derley ve Furkan Özçal zorlu mücadele yer alamadı.

11. dakikada sol taraftan Marko Marin'in kullandığı köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştıramadığı topa Aykut Demir penaltı noktası üzerinden kafa vurdu, kaleye giden meşin yuvarlağı Samba Sow çizgi üzerinden kafayla çıkarttı.

22. dakikada Bosingwa'nın ceza sahası içerisinde Deniz Türüç'e yatığı hareket sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi.

23. dakikada penaltıyı kullanan Diego Biseswar'ın yerden yaptığı vuruşta kaleci Onur Kıvrak sağına giden topu yatarak çıkarttı ve takımının yenik duruma düşmesini önledi.

31. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Marko Marin'in ceza sahası önünden sert şutunda top yandan auta gitti.

35. dakikada Diego Lopes'den seken topla ceza alanı içinde bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Marko Marin, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı kalecinin üzerinden filelere gönderdi: 1-0.

40. dakikada Erkan Zengin'in sol kanattan gönderdiği uzun pasta ceza sahasında topla buluşan Sefa Yılmaz, sol ayağıyla yaptığı sert ve düzgün vuruşla topu filelere göndererek eski takımı önünde yeni takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

44. dakikada bir pozisyonda yerde kalan Samba Sow'un kolu kırıldı. İlk müdahalesi sahada yapılan Sow, ambulans ile hastaneye götürüldü.

Müsabakanın ilk yarısı da Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor: 2 – Kayserispor: 0 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER