Trabzonspor 3 puan için sahada, taraftar protesto için tribünde olacak


Bu sezon ligde hedeflerinin gerisinde kalan ve geçen haftaki olayla Galatasaray maçının ardından yoğun bir hafta geçiren Trabzonspor, 23. hafta müsabakasında yarın sahasında son haftaların formda ekiplerinden Osmanlıspor'u ağırlayacak. Bordo mavili ekipte zorlu maç öncesi cezalı ve sakat oyuncuların fazlalığı can sıkıyor. Karadeniz ekibi yarınki maça tam 9 oyuncusundan yoksun çıkacak.

Trabzonspor'da, ligin 22. haftasındaki Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'in kırmızı kartları nedeniyle Salih Dursun, Aykut Demir, Luis Cavanda ve Özer Hurmacı cezalı duruma düşmüştü. Bu futbolcuların yanı sıra önceden kart cezası bulunan kırmızı kart yüzünden 3 maç ceza alan Douglas Franco ile Oscar Cardozo, Mehmet Ekici, Aytaç Kara ve Güray Vural da sakatlıkları nedeniyle Osmanlıspor maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

Taraftarı önündeki müsabakaya 9 önemli isimden yoksun çıkacak bordo mavililere teselli haberi ise Okay Yokuşlu'dan geldi. Sakatlığı nedeniyle 3 hafta takımdan ayrı kalan başarılı futbolcu yarın sahada olacağı belertiliyor. Cezalı ve sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle Teknik Direktör Hami Mandıralı, takım kurmakta zorlanıyor. Genç hocanın, Salih ve Cavanda'nın yokluğunda sağ bekte Jose Bosingwa'ya forma vermesi bekleniyor. Aykut Demir'den boşalan stoperde ise Mustafa Yumlu'nun yanında Akakpo görev yapacak. Sakatlığı geçen Okay Yokuşlu da ön liberodaki görev alanında olacak.

TARAFTAR PROTESTOYA HAZIRLANIYOR

Trabzonsporlu taraftarlar, Galatasaray maçındaki hakem kararları nedeniyle yarın büyük bir protestoya hazırlanıyor. Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösterdiği pozisyondan esinlenilerek düzenlenecek, "Haklı İsyan" adıyla düzenlenecek protestoda, kulüp tarafından maça gelen her taraftara dağıtılacak kırmızı kartlar, geleneksel hale gelen 61. dakika şovunda gösterilecek. Galatasaray maçındaki hakem kararlarını çeşitli etkinliklerle protesto edecek bordo-mavili taraftarlar, 61. dakika geldiğinde de kırmızı kartlarını gösterecek. Kulüp yönetiminin bilet fiyatlarında yaptığı indirim nedeniyle Hüseyin Avni Aker Stadı'nın da tamamen dolması bekleniyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Özgür Yankaya yönetecek. İsmail Şencan ve Mehmet Cem Hanoğlu'nun yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Bülent Gökçü olacak. Müsabakada Mustafa Öğretmenoğlu ve Volkan Bayarslan da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Trabzonspor'un maça şu muhtemel 11'le çıkması bekeniyor: Onur Kıvrak, Jose Bosingwa, Mustafa Yumlu, Akakpo, Musa Nizam, Fatih Atik, Okay Yokuşlu, Sefa Yılmaz, Erkan Zengin, Marko Marin ve Muhammet Demir

CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor 3 puan için sahada, taraftar protesto için... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER