Trabzonspor'a kaleci Onur'dan kötü haber


Trabzonspor Kulübü Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem, menisküs yırtığı bulunan kaleci Onur Kıvrak'ın ameliyat olabileceğini söyledi. Başarılı kalecinin durumunun bugün çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacağını belirten Örem, çıkacak sonuca göre bir karar verileceğini belirtti.

Takımın bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Asım Örem, sakatlığı bulunan oyuncuların son durumlarıyla ilgili bilgi verdi.

Kaleci Onur'un ayağında menisküs yırtığı olduğunu ifade eden Örem, "Bu eski bir yırtık aslında. Geçen maçta da bununla ilgili biraz sıkıntılar çekti. Bugün MR çekilecek ve durumunu belirlenecek. Ondan sonra sağlık ekibimiz ve Onur ile oturup karar vereceğiz. Normal şartlarda ameliyat olması gerekebilir ama önümüzde önemli maçlarımız var. Onur da oynamak istiyor. Fakat önemli önemli olan sağlık. Sağlık ekibi gereken değerlendirmeyi yaptıktan sonra Onur konusunda bir açıklama yaparız." dedi.

Adalesinde yırtık olan ve çekilen MR sonuçlarında düzelmeler tespit edilin Aykaç Kara'nın çalışmalara başladığını kaydeden Örem, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Mehmet Ekici'nin de düz koşulara başladığına işaret etti.

Örem, Ekici'nin hazır olması için yaklaşık bir aylık sürece daha ihtiyaç olduğu bilgisini verdi. Kolu kırılan Güray Vural'ın da birkaç antrenmandır takımla çalıştığına değinen Örem, onun da yaklaşık bir aylık bir süreye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Golcü futbol Oscar Cardozu'nunu iyileşme sürecinin devam ettiğini belirten Örem, bu hafta takımda yer alıp almayacağına teknik heyetin karar vereceğini dile getirdi.

Özer Hurmacı ve Jose Bosingwa sakatlığının söz konusu olmadığını kaydeden Örem, kondisyon ve maç eksiği bulunan Bosingwa'nın her geçen hafta daha da iyi olacağına inandığını belirtti. Tecrübeli futbolcunun her geçen gün biraz daha üstüne koyduğunu anlatan Örem, önümüzdeki haftalarda daha da iyi olacağına olan inancını dile getirdi.

CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'a kaleci Onur'dan kötü haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER