Trabzonspor, Akhisar Belediyespor maçına hazırlanıyor


Trabzonspor, Süper Lig'in 20. haftasında pazar günü deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici, Güray Vural ve Oscar Cardozo katılmazken, Yusuf Erdoğan ve Erkan Zengin salonda çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan Özer Hurmacı ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda 1 Şubat Pazartesi günü oynanan Akhisar Belediyespor maçında sakat olduğu için forma giyemeyen Mustafa Yumlu ve hasta olan Aykut Demir ise antrenmanda yer aldı. Tecrübeli 2 stoperin takımla çalışmaya başlaması teknik heyeti sevindirdi. Mustafa ve Aykut'un Akhisar Belediyespor ile Süper Lig'de oynanacak 20. hafta maçına yetişmesi bekleniyor.

Kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren bordo mavili futbolcular, ısınma koşunun ardından yo-yo testine tabu tutuldu. Gribal enfeksiyonu henüz tam atlatamayan Aykut Demir, testin ardından çalışmaya salonda devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yaptılar. Antrenman bitiminde ise Aytaç Kara ve genç oyunculardan Yusuf Yazıcı, kaleci Yavuz'un koruduğu kaleye frikik çalışması yaptı.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, Akhisar Belediyespor maçına hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER