Trabzonspor, Başakşehir maçına hazırlanıyor

Trabzonspor, Başakşehir maçına hazırlanıyor

Süper Lig'deki son 3 maçını kazanarak çıkışa geçen Trabzonspor, 28. haftada pazar günü sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını bir günlük iznin ardından yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmana grip olan Oscar Cardozo takılmadı. Deplasmanda oynanan ve 1 - 0 kazanılan Gaziantepspor maçı öncesi yaşadığı rahatsızlık nedeniyle son anda kadrodan çıkartılan Muhammet Demir ile tedavisi devam eden Ramazan Övünç ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Bordo mavililer, antrenmanın basına açık 20 dakikalık bölümünde ısınma ve pas çalışması yaptı. Antrenman daha sonra basına kapalı devam etti. Bordo mavili ekibin antrenmanın basına kapalı bölümünde iki grup halinde çalıştığı, bir grup şut çalışması yaparken diğer grubun ise taktik çalışması gerçekleştirdiği açıklandı.

Trabzonspor, ligde üst sıralar için mücadele eden ve Avrupa kupalarını hedefleyen rakibi Medipol Başakşehir ile 10 Nisan 2016 Pazar günü saat 19.00'da oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın devam edecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, Başakşehir maçına hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER