Trabzonspor'da Aykut - Marin krizi tatlıya bağlandı


Trabzonspor'da, bu sabahki antrenmanda Aykut Demir ve Marko Marin arasında yaşanan kriz tatlıya bağlandı. Tesislerde bir araya gelen iki futbolcu, yaşanan tatsızlıktan dolayı hem birbirlerinden hem de camiadan özür diledi.

Aykut ve Marin, bordo mavili kulübün internet sitesinden yaptıkları ortak açıklamada, "Bugün antrenmanda aramızda yaşanan tatsız olaydan dolayı tüm camiamızdan ve taraftarlarımızdan özür dileriz. Herkes bilsin ki bütün gücümüzle takımımızı layık olduğu yere çıkarmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bu sabah yapılan antrenmanda, Aykut Demir ve Marko Marin arasında gerilim yaşanmıştı. Alman futbolcu, bir pozisyondaki sert hareketi yüzünden alt yapı oyuncusu Melih ile tartıştı. Marin, genç futbolcunun özür dilemesine rağmen tepkisine devam etti. Bunun üzerine olaya karışan Aykut Demir de Marin'in üzerine yürüdü. Birbirlerinin üzerine yürüyen oyuncuları arkadaşları ayırdı. Yaşanan olay üzerine antrenmanı bırakan Alman futbolcu Marin, antrenman sahasını da terk etti. Sahadan çıkarken, 'İşte görüyorsunuz, kulüp bu' diyen Alman yıldız, daha sonra da aracına binerek tesisleri terk etmişti.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'da Aykut - Marin krizi tatlıya bağlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER