Trabzonspor'da kadro dışı kalanlara yeni umut


Trabzonspor'da yönetimin değişmesi, sezon başında takımda düşünülmedikleri için kadro dışı kalan 4 futbolcuya da umut oldu. Sezon başından beri takımdan ayrı çalışan Soner Aydoğdu, Serdar Günler, İshak Doğan ve Fatih Atik ile görüşecek yöneticilerin, teknik heyetin raporu doğrultusunda futbolcuları affedebileceği öğrenildi.

Trabzonspor'un, geçen hafta sonu yapılan kongrede göreve gelen Muharrem Usta başkanlığındaki yeni yönetimi acil çözüm bekleyen konulara teker teker el atıyor. Dün ilk toplantısını yapan bordo mavili yönetim, görev dağılımını gerçekleştirdi. Futbolcuların birikmiş alacaklarının bir kısmını ödeyen Usta yönetimi, Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile ilk yarının sonuna kadar devam etme, Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın da görevde kalmasına karar verdi.

Futbolcuların ve kulüp personelinin birikmiş alacaklarını ödemek için ekonomik çözümler arayan yönetim, uzun bir süredir moral ve motivasyon kaybı yaşayan futbolculara da güven aşılamaya çalışıyor. Futbolculara alacaklarının ödenmesi konusunda garanti veren Başkan Usta, onlardan sadece maçlara konsantre olmalarını istedi.

Bordo mavili kulübün yeni yönetimi, sezon başında takımda düşünülmedikleri için kadro dışı kalan 4 futbolcuya da umut oldu. Kadroda düşünülmedikleri için sezon başında kendilerine takım bulmaları ya da 1461 Trabzon'da oynamaları önerilen Soner Aydoğdu, Serdar Günler, İshak Doğan ve Fatih Atik, başka bir takımla anlaşamayınca bordo mavili kulüpte kalmıştı. 4 futbolcunun, 1461 Trabzon'da oynamayı da kabul etmediği açıklanmıştı.

Kulüpteki tüm konuları aciliyet sırasına göre gündemine alan yöneticilerin, takımdan ayrı çalışan 4 futbolcuyla da görüşeceği öğrenildi. Yöneticilerin, teknik heyetin raporu doğrultusunda hem kendilerinden yararlanmak, hem de ara transferde değerlendirmek için futbolcuları affedebileceği belirtiliyor.

ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Bu arada, Trabzonspor'un, 12 Aralık Cumartesi günü komşu ilin takımı Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hakemleri de belli oldu.

Yeni Rize Şehir Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak müsabakada Ali Palabıyık'ın düdük çalacağı açıklandı. Palabıyık'ın yardımcılıklarını ise Mehmet Cem Satman ve Fevzi Demirhan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Aleks Taşçıoğlu olacak. Özgüç Türkalp ve Özer Özden de ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'da kadro dışı kalanlara yeni umut Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER