Trabzonspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı


Trabzonspor, Süper Lig'in 13. haftasında 30 Kasım Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Yusuf Erdoğan, izinli olan kaleci Esteban Alvarado, belindei ağrı nedeniyle Almanya'daki özel doktoruna kontrole gittiği belirtilen Marko Marin ile alacaklarının ödenmemesi nedeniyle rest çeken ve sözleşmesinin feshi konusunda görüşmelerin devam ettiği Carl Medjani katılmadı.

TEKELİOĞLU'NDAN SERT UYARI

Bordo mavili futbolcular, ısınma ve bireysel koşu ile başladıkları antrenmanda 3 ayrı grup halinde yara sahada çift kale maç yaptı. Maç sırasında oyuncularına sık sık uyarılarda bulanan teknik direktör Sadi Tekelioğlu, talebelerine daha hırslı ve istekli olmalarını istedi. Bazı futbolcuların isteksiz gören tecrübeli hoca, 'Morali bozuk olan dışarıya çıksın. Çalışmayacak olan baştan söylesin. Takımın havasını bozmayın' şeklinde sert bir uyarıda bulundu.

HACIOSMANOĞLU ANTRENMANDA

Bu arada, antrenmanı, 5 - 6 Aralık'ta yapılacak kongre öncesi yeniden aday olacağını açıklayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi. Saha kenarından bir süre çalışmayı izleyen Hacıosmanoğlu, teknik patron Tekelioğlu ile de konuştu. Başkan Hacıosmanoğlu'nun alacakları konusunda sorun çıkartan futbolcularla da özel bir görüşme yapacağı öğrenildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER