Trabzonspor ilk yarı sonuna kadar Tekelioğlu'na emanet


Trabzonspor yönetimi, Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak takımın başına getirilen teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile sezonun ilk yarısının sonuna kadar devam etme kararı aldı. Yeni yönetim, sezon başında göreve gelen Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın da görevine devam etmesini kararlaştırdı.

Trabzonspor'un, geçen hafta sonu yapılan kongresinde seçilen Muharrem Usta başkanlığındaki yeni yönetimi dün devraldığı görev sonrası bugün ilk toplantısını yaptı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan toplantıda görev dağılımı yapan yeni yönetim, bazı kararlar da aldı. Kulüp Basın Sözcüsü Prof. Dr Asım Örem, yönetim kurulunun bugün aldığı kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yönetim Kurulu'nun ilk toplantısında kamuoyunun gündemini meşgul eden Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma ile ilgili konuları da gündemine alarak karara bağladığını belirten Ören, "Buna göre yönetimimiz Sportif Direktörümüz Süleyman Hurma'nın görevine devam etmesi yönünde karar alırken, Teknik Direktörümüz Sadi Tekelioğlu'yla da ilk yarının bitimine kadar çalışma kararı almıştır." dedi.

Trabzonspor Kulübü'nde alt yapıdan sorumla olarak Gençlik Geliştirme Merkezi Sorumluluğu görevini yürüten tecrübeli teknik adam Sadi Tekelioğlu, Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak takımın başına getirilmişti. Bordo-mavililer, Tekelioğlu yönetiminde çıktığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 yenilgiyle sahadan ayrılmıştı.

CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor ilk yarı sonuna kadar Tekelioğlu'na emanet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER