Trabzonspor, ilk yarıdaki son maçını kazanıp tatile moralli girmek istiyor


Trabzonspor, ilk yarının son haftasında yarın oynayacağı Kasımpaşa maçı için İstanbul'a gitti. Sakatlıkları nedeniyle ülkesine giden Oscar Cardozo ile izinli verilen Sefa Yılmaz'ın yanı sıra Dame N'Doye ve Douglas'ı kafilede yer almadı.

İddialı başladığı sezonun ilk yarısında hedeflerinin uzağında kalan Trabzonspor, ilk yarıdaki son haftasındaki Kasımpaşa maçını kazanarak devre arasına moralli girmek istiyor. Zorlu maçın hazırlıklarını bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı son çalışma ile tamamlayan bordo mavililer, öğleden sonra özel uçakla İstanbul'a gitti.

Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, sakatlıkları bulunan Cardozo ve Sefa'yı 19 kişilik kadroya almadı. Tecrübeli hoca, büyük umutlarla transfer edilmelerine rağmen performansları ile eleştirilen Dame N'Doye ve Douglas'ı da İstanbul'a götürülmedi.

Cardozo'nun yokluğunda N'Doye'nin kadroya alınmaması dikkat çekti. Teknik patron Tekelioğlu, 2 ismin yokluğunda gol umudu olarak Deniz Yılmaz ise genç forvet Muhammet Beşir'i kafileye etti. Tekelioğlu'nun Kasımpaşa maçında 3 maçta attığı 2 golle dikkat çeken 18 yaşındaki Muhammet Beşir'in ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.





CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, ilk yarıdaki son maçını kazanıp tatile... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER