Trabzonspor, kupada 6'da 6 peşinde


Süper Lig'deki Beşiktaş maçını kar yağışı nedeniyle oynayamayan Trabzonspor, Türkiye Kupası F Grubu'ndaki son maçında Gaziantepspor'a misafir olacak. Kupada daha önce oynadığı 5 maçı da kazanan ve 15 puanla gruptan birinci çıkmayı garantileyen bordo mavililer, ilk maçta evinde 2 - 1 yendiği rakibini rövanşta da yenip 6'da 6 yapmak istiyor.

Ligdeki kötü sonuçların aksine kupada 5'te 5 Trabzonspor, grup müsabakaları aşamasında dâhil olduğu yarışa Nazilli Belediyespor'u deplasmanda 2 - 0 yenerek başladı. Bordo mavililer, ardından Avni Aker'de ağırladığı Gaziantepspor'u 2 - 1, Adanaspor'u ise 3 - 0'la geçti. Adanaspor'u 4 - 1 yenen Fırtına, Gruptaki beşince maçında da evinde Nazilli Belediyespor'u 1 - 0 mağlup etmişti. 15 puanla liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, daha önce gruptan birinci olarak çıkmayı garantilemişti. F Grubu'ndaki son sınavını deplasmanda Gaziantepspor'a karşı verecek bordo mavililer, o maçı da kazanarak kupada 6'da 6 yapmak istiyor.

MUHAMMET DEMİR KADRODA YOK

Maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı son çalışmayla tamamlayan Trabzonspor, saat 16.00'da özel uçakla Gaziantep'e gitti. Teknik Direktör Hami Mandıralı, Gaziantep'e yedek ve genç ağırlıklı bir kadro götürdü. Yabancılardan kaleci Esteban Avlarado, Marko Marin ve Douglas Franko'nun yer aldığı kafileye sakatlığı geçen Özer Hurmacı da dahil edildi. Geçen hafta Gaziantepspor'dan transfer edilen golcü futbolcu Muhammet Demir ise Gaziantep'e götürülmedi. Geçen hafta perşembe günü göreve getirilen Teknik Direktör Hami Mandıralı da yarın ilk kez bordo mavililerin başında sahaya çıkacak.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Arda Kardeşler yönetecek.




CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, kupada 6'da 6 peşinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER