Trabzonspor, Napoli maçında avantaj arıyor


TRABZON (CİHAN)- UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında bugün sahasında İtalya'nın Napoli takımını konuk edecek Trabzonspor'da hedef rakibiyle 26 Şubat'ta deplasmanda yapacağı rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmek.

L Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak son 32 takım arasına kalan ve İtalya temsilcisi Napoli ile eşleşen Trabzonspor, rakibiyle 26 Şubat'ta deplasmanda yapacağı rövanş maçı öncesi avantajlı bir skorla sahadan ayrılmayı hedefliyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 20.00'de başlayacak karşılaşmayı olumsuz hava şartları nedeniyle Trabzon'a gelemeyen Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa'nın yerine Rusya Futbol Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov yönetecek. Zorlu 90 dakika D-Smart Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

TRABZON'DA EKSİK ÇOK

Bu arada bordo mavili ekipte, teknik direktör Ersun Yanal, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşıyor. Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Belkalem, Waris, Onur ve Yatabare, kart cezalı Mehmet Ekici ile Kevin Constant forma giyemeyecek.

UEFA listesinde adı olmayan yeni tranfserler Aytaç Kara ve Uğur Demirok'un yanı sıra Ferhat Yazgan, Mustafa Akbaş ile Deniz Yılmaz da forma giyemeyecek isimler arasında yer alıyor. Sakatlığı bulunan Bosingwa'nın durumu ise maç saatinde belli olacak. Devre arasında transfer edilen kaleci Hakan Arıkan, Erkan Zengin ve sakatlığının ardından Özer Hurmacı ise takımdaki yerini alacak.

Trabzonspor taraftarları, bordo mavili takımın Napoli ile yapacağı maçın biletlerini 3 gün önceden bitirdi. Tribünlerin tamamen dolacağı belirtilirken 22 bin dolayında taraftarın maçı izlemek için tribünleri dolduracağı ileri sürüldü. Yönetim kurulu ise karaborsa alınan ve başkasının üzerine düzenlenmiş biletle stadyuma girmenin yasak olduğunu belirterek, taraftarlara uyarıda bulundu.

PORTEKİZLİ GELEMEDİ, RUS HAKEMLER GÖREV YAPACAK

Öte yandan Türkiye'yi olduğu gibi Avrupa'yı da olumsuz etkileyen yoğun kar yağışı Avrupa maçlarını da etkiledi ve Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bugün 20.00'de başlayacak karşılaşmanın hakemi de değişti.

Daha önce Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa yöneteceği açıklanan Trabzonspor - Napoli maçında Rus hakemler görev yapacak. Karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov yönetecek. Nikolai Golubev ile Maksim Gavrilin'in yardımcı hakem olarak görev alacağı maçın dördüncü hakemi Valeriy Danchenko, ilave yardımcı hakemleri ise Aleksei Eskov ve Sergey Ivanov olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor ile Napoli arasında oynanacak olan zorlu mücadelede takımların muhtemel 11'leri ise şöyle:

Trabzonspor: Hakan Arıkan, Bosingwa (Fatih), Medjani, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Salih Dursun, Soner Aydoğdu, Sefa Yılmaz, Özer Hurmacı, Erkan Zengin, Oscar Cardozo
Napoli: Andujar, Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Gargano, Gökhan, Gabbiadini, De Guzman, Mertens, Higuain.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, Napoli maçında avantaj arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER