Trabzonspor'un başı sakatlık ve hastalıkla dertte


Süper Lig'in 20. haftasında pazar günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Trabzonspor'un başı sakatlık ve hastalıklarla dertte. Bordo mavililerin, kendisini kupanın dışına iten rakibiyle oynayacağı zorlu maçta 5 önemli isim forma giyemeyecek. 3 futbolcunun durumu ise belirsizliğini koruyor.

Trabzonspor, Türkiye Kupası son 16 turunda pazartesi günü 1 - 0 yenilerek kupadan elendiği Akhisar Belediyespor ile bu kez ligde pazar günü deplasmanda karşılaşacak.

Kendisine ters gelen rakibiyle yapacağı zorlu maçın hazırlıklarına devam eden bordo mavililerde cezalı, sakat ve hasta futbolcuların fazlalığı can sıkıyor.

Bir yandan futbolcuları moral ve taktik açıdan Akhisar maçına hazırlamaya çalışan teknik heyet, diğer yandan da eksiklerin yerini nasıl dolduracağının çarelerini arıyor.

Karadeniz ekibinde Luis Cavanda kart cezası, Güray Vural, Mehmet Ekici, Mustafa Yumlu ve Oscar Cardozo sakatlıkları nedeniyle Akhisar maçında forma giyemeyecek.

Hasta olan Özer Hurmacı, Yusuf Erdoğan ve Aykut Demir'in durumları ise belirsizliğini koruyor. Ayak bileğindeki ödem nedeniyle ağrıları bulunan Mustafa ile gribal enfeksiyon geçiren Özer, Yusuf ve Aykut'un durumu iki gün daha izlenecek. Ancak 3 oyuncunun da hafta sonu oynamasının zor olduğu bildiriliyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'un başı sakatlık ve hastalıkla dertte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER