Trabzonspor yeni bir başlangıç istiyor

Süper Lig’de 3 haftadır galibiyete hasret kalan Trabzonspor, 25. hafta müsabakasında yarın sahasında Mersin İdmanyurdu’nu ağırlıyor.

Trabzonspor yeni bir başlangıç istiyor

Üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla ligde 14. sıraya kadar gerileyen Trabzonspor, kritik bir sürece giriyor. Bordo mavililer, 10 gün içerisinde evinde önce Mersin İdmanyurdu’nu, ardından kar nedeniyle ertelenen 19. hafta maçı için Beşiktaş’ı ve daha sonra da Medicana Sivasspor’u ağırlayacak.

Karadeniz ekibi, 9 puan hesapları yaptığı bu kritik virajın ilk sınavını yarın akşam sahasında Mersin İdmanyurdu’na karşı verecek. Bordo mavililer, taraftarı önündeki müsabakayı kazanarak hem Beşiktaş maçı öncesi moral bulmak hem de yeni bir sayfa açmak istiyor. Trabzonspor’un teknik kurmayları, Mersin maçı öncesi yine sakat ve cezalıların çok olmasının sıkıntısını yaşıyor. Karadeniz ekibinde Aykut Demir, Salih Dursun, Muhammet Demir ve Ramazan Övüç cezaları, kaleci Onur Recep Kıvrak, Güray Vural ve Mehmet Ekici de sakatlıkları sebebiyle yarınki maçta forma giyemeyecek.

Tedavisi devam eden Aytaç Kara ile antrenmanda sakatlanan Özer Hurmacı’nın durumu ise belirsizliğini koruyor. Son kontrolleri olumlu çıkan Aytaç’la ilgili karar maç günü verilecek. Kart cezası biten Luis Cavanda ve Erkan Zengin ile sakatlığı geçen Okay Yokuşlu’nun oynayacak olması ise teknik heyetin yüzünü güldürdü. Teknik Direktör Hami Mandıralı, cezalı Muhammet Demir’in yokluğunda hücum hattında Oscar Cardozo’yu oynatacak.

18. KARŞILAŞMA

Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu yarınki müsakabayla 18. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar ligde ve kupada oynanan 17 maçta, bordo mavililerin galibiyetlerde 9-3 üstünlüğü bulunuyor. 5 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor’un attığı 29 gole, Mersin İdmanyurdu 11 golle karşılık verdi.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak müsabakayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Aleks Taşçıoğlu ve Serkan Ok'un yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Alpaslan Dedeş olacak. Mustafa İlker Coşkun ve Özkan Çeliker de ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Trabzonspor’un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor: Esteban Alvarado, Luis Cavanda, Mustafa Yumlu, Akakpo, Yusuf Erdoğan, Okay Yokuşlu, Jose Bosingwa (Aytaç Kara), Erkan Zengin, Marko Marin, Sefa Yılmaz ve Oscar Cardozo.

CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor yeni bir başlangıç istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER