Yıldız oyuncu Premier Ligi'ne transfer oldu

Trabzonspor'da yalnızca kupada 1 gol atan Dame N'Doye, Premier Lig takımlarından Sunderland'e kiralık olarak gitti.

Yıldız oyuncu Premier Ligi'ne transfer oldu

Bordo mavililerde vasatı aşamayan ve hayal kırıklığı yaratan Senegalli için İngiliz ekibi yarım sezon için 1.4 milyon Euro ödeyecek.

Bordo mavililerin sezon başında 3,1 milyon euro karşılığında Hull City'den kadrosuna kattığı Dame N'Doye İngiltere'ye geri döndü.

Trabzonspor'un son yıllardaki en vasat transferi olan 30 yaşındaki Senegalli golcü, Premier Lig takımlarından Sunderland'e kiralandı.

Bordo-mavili takımda 14 resmi maçta forma giyen Dame N'Doye, yalnızda Nazilli Belediyespor deplasmanında 1 gol atmayı başardı.

TRABZONSPOR'DA NE KADAR KAZANDI?
Senegalli futbolcu Trabzonspor’dan yarım sezon için 1.25 milyon Euro alırken, bunun karşılığında 20 gol pozisyonuna girdi ve sadece 6 tane isabetli şut atabildi. 

Ligde golü bulunmayan oyuncunun her isabetli şutu 208 bin Euro’ya gelmiş oldu. Öte yandan Trabzonspor, N’Doye için Hull City’ye 3 milyon 150 bin Euro da  bonservis ödedi.

1.4 MİLYON EURO ÖDENECEK
Trabzonspor, Senegalli futbolcunun Sunderland'e kiralaması konusunda görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Trabzonspor tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel Futbolcumuz Dame N'Doye'nin Sunderland AFC'ye 30.06.2016 tarihine kadar geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Sunderland, Dame N'Doye'nin kiralanması için kulübümüze 1.4 milyon euro ödeyecektir.

<< Önceki Haber Yıldız oyuncu Premier Ligi'ne transfer oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER