Trabzonspor, zorlu Fenerbahçe sınavına hazır


Kötü saha sonuçları nedeniyle sıkıntılı bir sezon geçiren, geçen haftaki Gençlerbirliği galibiyetiyle biraz olsun nefes alan Trabzonspor, Süper Lig'in 13. haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe'ye misafir olacak.

Bordo mavililer, tecrübeli hoca Sadi Tekelioğlu yönetiminde çıkacağı zorlu müsabakadan puan ya da puanlarla dönerek taraftarını sevindirmek istiyor. Yönetim kurulu da ezeli rakipleri karşısında alınacak bir galibiyetle önümüzdeki hafta sonu yapılacak kongre öncesi güç kazanmayı hedefliyor.

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı son çalışmayla tamamlayan Trabzonspor, saat 13.00'de özel uçakla İstanbul'a gitti. Bordo mavili futbolculara, yolculuk öncesi Trabzon Havalimanı'ndan taraftarların yoğun ilgisi vardı. Futbolcularla fotoğraf çektirme giren taraftarlar, Fenerbahçe'yi yenmelerini istedi.

Zorlu maç öncesi Trabzonspor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, Musa Nizam ve Deniz Yılmaz'ı İstanbul'a götürmedi. İzinli olarak gittiği ülkesinden 27 Kasım'da dönmesi gereken, ancak Türkiye'ye gelmeyen ve alacaklarının ödenmemesi nedeniyle sözleşmesini feshetmek istediği belirtilen Kosta Rikalı kaleci Esteban Alvarado da Fenerbahçe maçı kadrosunda bulunmuyor. Sakatlığı nedeniyle geçen haftaki Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Yusuf Erdoğan ile cezası biten Douglas, kafiledeki yerini aldı.

Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, Fenerbahçe maçında geçen haftaki Gençlerbirliği galibiyetinin devamı olan iyi sonuçlardan birini elde etmek istediklerini söyledi. Fenerbahçe'nin de her takım gibi rakiplerinden bir tanesi olduğunu kaydeden Tekelioğlu, "Fenerbahçe'nin bütün maçlarını zaten televizyondan izledik. Oyuncularımız, hocalarımız tanıyor. Fenerbahçe maçında tabii ki tedbirimizi alacağız, oyun kurgumuzu ona göre yerleştireceğiz. Ama bu tür maçlar takım tertibi, oyun anlayışından ötedir. Camianın seçim arifesinde böyle bir galibiyete ihtiyacı. Oradan galibiyetle dönersek kulübün önü açılır. Geleceğe inşallah iyi bir Trabzonspor yaratılmış olur." diye konuştu.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe – Trabzonspor müsabakasını Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Süleyman Özay ve Erdem Bayık'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Mehmet Cem Satman olacak. Suat Arslanboğa ve Yaşar Kemal Uğurlu da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Trabzonspor'un maça şu 11'le çıkması bekleniyor: Onur, Cavanda, Mustafa, Aykut, Alper, Okay, M'bia, Yusuf, Özer, Mehmet, Cardozo.
CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor, zorlu Fenerbahçe sınavına hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER