Trabzonspor'a transfer müjdesi

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, taraftarlarının arzu ettiği takımı kuracaklarını söyledi.

Trabzonspor'a transfer müjdesi

Genel Sekreter Meriç, direk 11’de oynayacak 7-8 oyuncu transfer edeceklerini söyledi. 

"120 kişiden oluşan bir transfer listemiz vardı. Yaptığımız elemeler sonucu bu sayıyı 10’a indirdik. Şu an net olarak 7 oyuncu ile çok ciddi temas halindeyiz. Hiçbir olumsuzluk yok. Son kararı verip, iç transferi çözdükten sonra dış transferi sonuçlandıracağız."

"TARAFTARA KARŞI SORUMLULUĞUMUZ VAR"

Taraftarlara karşı sorumluluklarının olduğunu ve buna göre de hareket ettiklerini ifade eden Gençağa Meriç, açıklamasına şöyle devam etti:

"Şu anda tam anlamıyla Trabzonspor’un transferlerine odaklandık. Taraftarlara karşı bir sorumluluğumuz var. Herkes gelecek yıl Trabzonspor’un durumu ne olacak diye merak ediyor. Kimse bizden şampiyonluk beklemiyor ama ezilen bir Trabzonspor da kesinlikle istenmiyor. Bunu biz de istemiyoruz. Taraftarımız ilk 4’e oynayacak bir takım bekliyor. Her şeyin farkındayız."

“İYİ BİR KADRO KURACAĞIZ”

Trabzonspor maç kaybedince taraftarının yüzlerinin bir hafta boyunca gülmediğine dikkati çeken Genel Sekreter Meriç, bu konuda şöyle konuştu:

"Maç kazandığımızda insanlar sahadan gülerek ayrılıyor. Şehirde herkes Trabzonspor ile yatıp kalkıyor. Bunların bilincindeyiz. Biz de bu nedenle çok çalışıyoruz ve başaracağımıza inanıyoruz. Ersun hocanın da müthiş bir başarma isteği, gayreti var. Bu kez işe çok sıkı sarıldı. Bu kısıtlı bütçeye rağmen şartlara en uygun ve en iyi oyuncuları aradık, bulduk, izledik, izlettirdik. Şimdi son aşamaya geldik. Kimse merak etmesin. İnşallah güzel bir kadro oluşturacağız."

ESTEBAN VE AKAKPO DIŞINDA TÜM YABANCILARA AYRILMA YOLU

Bu arada, iç transferde birçok oyuncu ile yollarını ayırmayı planlayan Trabzonspor’da kaleci Esteban Alvarado ve Serge Akakpo dışında tüm yabancı oyuncuların gönderileceği belirtildi. Bordo mavililerde, 4 Temmuz’da başlayacak Slovakya kampında satış listesinde bulunan oyuncuların yer almayacağı öğrenildi.

3 İSİM İMZAYA KALDI

Trabzonspor’da sözleşmesi sona eren Mustafa Yumlu ile geride kalan sezonda Kayserispor’da forma giyen Mustafa Akbaş ve Zeki Yavru’nun önümüzdeki günlerde yeni bir sözleşmeye imza atacakları öğrenildi. Bu üç oyuncunun ücretlerinde de iyileştirme yapılacağı belirtilirken, futbolcuların imza için hazır oldukları ifade edildi. 

<< Önceki Haber Trabzonspor'a transfer müjdesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER