Trabzonspor'da iki imza birden atıldı

Trabzonspor, Güray Vural ve Jose Bosingwa için imza törene yaptı.

Trabzonspor'da iki imza birden atıldı

Ara transferde ilk olarak Gaziantepspor’in golcüsü Muhammet Demir'i renklerine katan Trabzonspor, sağ kanadını eski futbolcusu Jose Bosingwa, sol kanadını ise Güray Vural takviyesi ile güçlendirdi. Dün şehre gelen 2 futbolcuyla bugün basın huzurunda sözleşme imzalandı.

Güray Vural transferinde Akhisar Belediyespor’a ücret ödemeyen Trabzonspor, tecrübeli oyuncuya karşılık Manisa kulübüne Alper Uludağ ve Soner Aydoğdu’yu bedelsiz verdi. 3,5 yıllığını anlaşma yapılan Güray’a ise toplam 9 milyon TL garanti ücret ödenecek. Anlaşmaya göre oyuncuya; 2015-16 futbol sezonu için 1 milyon 250 bin TL, 2016-17 futbol sezonu için 2 milyon 500 bin TL, 2017-18 futbol sezonu için 2 milyon 600 bin TL ve 2018-19 futbol sezonu için 2 milyon 700 bin TL garanti ücret ödenecek.

BOSİNGWA İKİNCİ İMZASINI ATTI

Daha önce formasını giydiği ve bordo mavili taraftarın sevgilisi haline gelen Jose Bosingwa ise 1,5 yıllığına eski takımına döndü. 2013-15 sezonlarında Karadeniz ekibinin formasını terleten 33 yaşındaki yıldız, geçen sezon yaşadığı sakatlığın ardından uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

İyileşmesinin ardından takıma dönmesi beklenen başarılı futbolcu, birkaç ay önce parasını alamadığı gerekçesiyle FIFA kanalıyla sözleşmesini feshetmişti. Hiçbir kulüple anlaşmayan deneyimli isim, önceki kulübü Porto'nun B takımıyla antrenmanlara çıktı. Bir yılı opsiyonlu 1,5 yıllık anlaşmaya varılan sağ bekin daha önce 2 milyon Euro olan ücreti düşürüldü. Anlaşmaya göre Bosingwa'ya bu sezon için 495 bin euro garanti ücret ve bin Euro maç başı ücreti ödenecek. Taraftarların, ‘Reis' lakabını taktığı Bosingwa, 2 sezonda bordo mavililerde lig, kupa ve Avrupa'da 70 kez sahaya çıkmıştı. Gol sevinci yaşayamayan tecrübeli savunmacının 2 asisti bulunuyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'da iki imza birden atıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER