Trabzonspor'da Muhammet Demir şoku

Sakat ve hasta futbolcuların fazlalığı nedeniyle kadro kurmakta zorluk çeken Trabzonspor'da Muhammet Demir şoku yaşanıyor.

Trabzonspor'da Muhammet Demir şoku

Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını bu sabah saat 10.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan çalışma öncesinde taraftarlar futbolculara tatlı ikram etti, Hami Mandıralı'ya da çiçek vererek Kayserispor maçı öncesi başarı dileklerinde bulundu. Kolundaki sakatlık nedeniyle 4 hafta takımdan ayrı kalacak olan Güray Vural da, antrenman öncesinde saha ortasında yapılan toplantıya katıldı. Sağ kolu askıda olan oyuncu, kulüp doktoru ve Hami Mandıralı ile bir süre görüştükten sonra fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı. Trabzonspor'un antrenmanına sakatlıkları süren Okay, Mehmet Ekici, Cardozo, hasta olan Musa Nizam katılmadı. Onur Kıvrak ve Bosingwa ise takımla birlikte çalıştı.

MUHAMMET DEMİR SAKATLANDI
Isınma hareketleri ve yan top çalışmasıyla başlayan antrenman, çift kale maçla sürdü. Çift kale sırasında golcü oyuncu Muhammet Demir, Brezilyalı stoper Douglas Franco'nun arkadan darbesiyle bir anda acı içinde yerde kaldı. Kulüp doktoru ve masörlerin müdahale ettiği Muhammet'in başına toplanan takım arkadaşları ve teknik direktör Hami Mandıralı da, sakatlığın boyutunu anlamaya çalıştı. Takımda büyük üzüntü yaratan sakatlık sonrasında Hami Mandıralı, çift kaleyi bitirdi ve futbolcuları soyunma odasına gönderdi. Yaklaşık 10 dakika süreyle sağlık ekibinin saha ortasında müdahale ettiği Muhammet Demir, sağ ayak bileğine yapılan tedavinin ardından, kulüp doktoru ve görevlilerin yardımıyla sahayı terk etti. Ayak bileğine ciddi bir darbe alan Muhammet Demir'in kesin durumunun bugün çekilecek MR'ın ardından belirleneceği ancak ilk tespite göre Kayserispor maçında forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

Bu arada Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen haciz memurlarının, bir alacak nedeniyle işlem yaptığı belirtildi. Kayserispor'un Okay Yokuşlu transferi nedeniyle bordo-mavili kulüpten aldığı 150 bin Euroluk çeki futbolcu Cem Can'a verdiği, bu oyuncunun da çeki tahsil edemeyince takip başlattığı vurgulandı.

CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonspor'da Muhammet Demir şoku Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER