Travel Turkey İzmir'de Edremit'e yoğun ilgi

Travel Turkey İzmir'de Edremit'e yoğun ilgi

İzmir'de 10-13 Aralık tarihlerinde düzenlenen 9. Travel Turkey Fuarı'nın ilk gününde Edremit Belediyesi ilgi ile karşılandı. Antandros Antik Kenti, termal turizm, zeytin ve zeytinyağı, Kazdağları ve bölgenin diğer özelliklerinin anlatıldığı Edremit standında yerli ve yabancı birçok konuk ağırlandı.

10-13 Aralık 2015 adasında düzenlenen 9. Travel Turkey İzmir törenle açıldı. Fuar İzmir'de, 30 ülkeden yaklaşık 900 katılımcının yeraldığı fuarın ilk gününde, Edremit standı yoğun ilgiyle karşılandı. B Salon, A-170 numaralı stanttaki Edremit bölümünde Kaz Dağları, termal turizm, mavi bayraklı plajlar ve Antandros antik kenti başta olmak üzere ilçe tanıtıldı.

Edremit standını, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal başta olmak üzere birçok kişi ziyaret etti. Fuarın açılışına katılan ve misafirlerine evsahipliği yapan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve turizm sektörü temsilcileri, yerli ve yabancı birçok turizmciyle görüşme fırsatı buldu. Başkan Saka, fuarla ilgili değerlendirmesinde, "Edremitimiz'in turizmi, termali, Kaz Dağları, oksijeni, zeytini, zeytinyağı ve Antandros antik kenti başta olmak üzere birçok özelliğiyle yakın geleceğin en önemli turizm merkezlerinden birisi olacağına inanıyoruz. Bu kapsamda ilçemizi yurtiçi ve yurtdışında en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Travel Turkey İzmir fuarında yerli ve yabancı konuklara, ilçemizi dört gün boyunca tüm güzellikleriyle en iyi şekilde anlatmaya çalışacağız." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Travel Turkey İzmir'de Edremit'e yoğun ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER