Turgay Demirel'den başsağlığı mesajı


FIBA Avrupa Başkanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Onursal Başkanı Turgay Demirel, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un beklenmedik ve ani vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı.

Turgay Demirel, yaptığı yazılı açıklamada, "Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu yana ülkemizin gelişmesinde her bakımdan çok büyük sorumluluk üstlenen Koç ailesinin değerli varlığı, Koç grubu şirketlerinin Başkan'ı Sayın Mustafa Koç'un, belki de en verimli olacağı bir zaman diliminde, beklenmedik kaybı nedeniyle çok büyük bir üzüntü duydum" ifadelerini kullanarak, Koç ailesi başta olmak üzere tüm Koç Grubu çalışanlarına, tüm sevenlerine, yakınlarına ve tüm halka başsağlığı diledi.

Fenerbahçe 1907 derneği kurucusu ve Başkanı olarak Türk Basketbolunun gelişmesi için çok önemli bir yapı oluşturan Mustafa Koç'un; Koç grubu içerisindeki şirketlerinin bünyelerinde kurulan Tofaş Basketbol Kulübü ile erkek basketboluna, Migros Basketbol Kulübü ile kadın basketboluna; daha sonra da BEKO sponsorluğu ile ligde yer alan tüm basketbol kulüplerimize, Türkiye Basketbol Federasyonu'na yaptıkları ve devam eden katkılarının unutulmayacağını söyleyen Demirel, Avrupa Basketbol Şampiyonaları ve Dünya Basketbol Şampiyonalarında da 'Ana Sponsor' olarak tüm dünya basketboluna da destek olduğunu; 2010 ve 2014 Dünya Şampiyonası finallerini yerinde izlediğini hatırlattı.

FIBA Avrupa Başkanı Demirel, "Türk sporuna her zaman büyük destek olan Sn. Mustafa Koç, ülkemizin çok değerli, çok iyi yetişmiş insanlarından biriydi ve daha yapabileceği pek çok işler varken aramızdan ayrıldı. Üzüntümüz çok büyük." ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.
CİHAN
<< Önceki Haber Turgay Demirel'den başsağlığı mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER