Türk Gençliği filminin galası Adana'da yapıldı

Türk Gençliği filminin galası Adana'da yapıldı

Ülkü Ocakları Sarıçam İlçe Başkanlığı tarafından yapılan 'Türk Gençliği' adlı filminin galası Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirildi. Galaya katılan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 40 dakika süren filmi beğeni ile izlerken, emeği geçenleri kutladı.

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleşen ve ülkenin içinde bulunduğu sorunlar ile Türk-İslam davasını konu alan filmin galasına, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ülkü Ocakları Sarıçam İlçe Başkanı Kerem Kurt ve daha birçok isim katıldı.

Galaya katılan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, böylesine anlamlı ve güzel bir filmi ortaya çıkaran Ülkü Ocakları Sarıçam İlçe Başkanı Kerem Kurt ve ekibini kutladı. Uludağ, "Baştan sona kadar ilgi ile izledim. Gerçekten konu olarak güzel işlenip güncel konulara temas edilmiş. Filmin yapımına katkı koyanları ve emeği geçenleri kutluyorum." dedi.

Film sonunda ise galaya katılan protokol sahneye çıkarak bir hatıra fotoğrafı çektirirken, Ülkü Ocakları Sarıçam İlçe Başkanı Kerem Kurt, Başkan Bilal Uludağ'a katılımları nedeniyle çiçek takdim etti.

CİHAN
<< Önceki Haber Türk Gençliği filminin galası Adana'da yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER