Türkiye maçı öncesi Hollanda' da Robben şoku

Bundesliga 26. haftasındaki maçta Borussia Mönchengladbach, Bayern Münih'i deplasmanda 2-0 yendi. Bayern Münih'in yıldızı Arjen Robben maçta yaşadığı sakatlığın ardından Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak maçta forma giymesi de tehlikeye girdi.

Türkiye maçı öncesi Hollanda' da Robben şoku

Münih Allianz Arena'da 75 bin seyircinin izlediği karşılaşmada, lider Bayern Münih ile Borussia Mönchengladbach karşılaştı. Maçın ilk yarısında Bayern Münih'in topa çok daha fazla sahip olmasına rağmen Borussia Mönchengladbach 30. dakikada durumu 1-0'a getirdi.
     
Bayern Münih, iyi organize olan Borussia Mönchengladbach savunmasını geçemedi ve ilk yarı 1-0 sona erdi. İkinci yarıda da rakibine gol pozisyonları vermeyen konuk ekip, 77. dakikada Raffael'in golüyle skoru 2-0 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Borussia Mönchengladbach, Münih deplasmanından galibiyetle ayrıldı.

Bayern Münih böylece bu sezon sahasında ilk mağlubiyetini aldı. Bavyera ekibi en son sahasında 12 Nisan 2014 tarihinde Borussia Dortmund'a kaybetmişti.Gelecek sezon UEFA şampiyonlar ligi'ne katılmak için önemli bir 3 puan alan Borussia Mönchengladbach, puanını 47 çıkararak lider Bayern Münih'in 17 puan arkasında 3. sıradaki yerini korudu. Bu arada Hollandalı  yıldız Arjen Robben maçta yaşadığı sakatlığı Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak maçta forma giymesi de  oldukca zor görünüyor.


<< Önceki Haber Türkiye maçı öncesi Hollanda' da Robben şoku Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER