'Türkiye'den çıkarken 25 kuruşum kalmıştı'

Türkiye’de 15 Temmuz 2016’da gerçekleşen darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen yurt içinde ve yurt dışında cadı avı devam ediyor. Diyanet camiası siyasal İslamcıların propaganda organına dönüştü. Çok az ilahiyatçı, kurulan rejime ve yapılan zulümlere karşı çıktı. Bunlardan birisi de İlahiyatçı Zeynep Uncu.

SHABER3.COM

 Diyanet camiasında Kur’an kursu öğretmeni olarak hizmet veren, çocuklara ve yetişkin hanımlara güzel ahlak ve Kur’an-ı Kerim öğreten Hizmet Hareketi gönüllüsü Zeynep Ulu TR724.You Tube kanalında Basri Doğan'a konuştu 



'Kalbimi çok kırdınız, boyut iyilikten başka bir şey yapmadım' 5 ay Türkiye'de bir suçlu gibi kaçak yaşamak zorunda kalan Kur'an öğretmeni Zeynep hanım, çalıştığı Diyanet kurumunda büyük kırık hayalliği yaşadığını söylüyor. Gonca Dergisi'nde uzun yıllar Zeynep'in Günlüğü köşesinde hikayeler yazan Zeynep hanım, şimdi Hollanda'da yaşıyor. Yaşadıklarını ve yeni hayatını Tr724'e anlatan Zeynep Uncu'nun Zeynep'in Günlüğü'nü hayata geçirmek üzere olmak üzere heyecan verici projeleri var.
<< Önceki Haber 'Türkiye'den çıkarken 25 kuruşum kalmıştı' Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER