'UEFA'dan ceza almamayı umuyoruz'

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, UEFA'dan hafif bir cezayla süreci atlatacaklarını söyledi.

'UEFA'dan ceza almamayı umuyoruz'

Finansal fair play kriterleri nedeniyle 24 Martta UEFA'ya savunma verdiklerini hatırlatan Önder Bülbüloğlu, UEFA'nın kendilerini yeniden görüşmeye davet ettiğini açıkladı. Önder Bülbüloğlu, UEFA ile yapacakları görüşme öncesi umut dolu ifadeler kullanırken şunları söyledi:

"KARAR BU AYA KALDI"

"Görüşmenin içeriği hakkında bilgi sahibi değiliz. Benim yorumum, olası bir ceza almama durumunda yapılacak aksiyon planları ile ilgili konuşabiliriz. Ya da yaptığımız sunum hakkında biraz daha detaylı bilgiler isteyecekler. Geçen ay bir karar çıkmamıştı, bu aya kaldı. 11-12 Nisan tarihleri arasında bu görüşme gerçekleşebilir. İlk görüşme oldukça iyi geçmişti. Başkanımızın yaptığı bir sunumdu. Her şeyi anlattık, sonrasında karşı sorularını aktardılar. Bu 9 ülkeden temsilcinin olduğu bir ekip. Mutlaka içinde daha fazla bilgiye ulaşmak, daha farklı sorular sormak isteyen olabilir. Bir karar çıkmadığına göre, hala tartışıyor olmalılar. Ben hep olumlu yönden baktım ve hala öyle bakıyorum. UEFA’dan bir men cezası almadan daha hafif bir şekilde bu süreci atlatabileceğimize inanıyorum. Tabi her türlü olasılık var. Bakıldığında bu kurul Barcelona'ya bile ceza verdi."

"OYUNCU ALMAK İÇİN OLUMLU ALINACAK"

Gelecek sezonla ilgili açıklamalarda da bulunün Önder Bülbüloğlu, bu konuda şu ifadeleri kullandı:

"İyi bir oyuncu keşfetme (scout) ekibi kuruldu. Onların raporları gelince teknik kadro veya yönetimden ilgili arkadaşlar, gereken değerlendirmeyi yapacak. İyi bir yöntemle izlendiklerine inanıyorum. İyice analiz edilmeden, olumlu rapor alınmadan transfer yapılmayacak. Önümüzde Medipol Başakşehir, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe ile oynayacağımız 3 önemli maç var. Bunları en az hasarla atlatmayı, sezonu da iyi bir şekilde bitirmeyi hedefliyoruz."

"TRANSFER KONUŞMAK İÇİN ÇOK ERKEN"

Basında yer alan transfer dedikodularıyla ilgili açıklamalarda da bulunan Önder Bülbüloğlu, bunları konuşmanın erken olduğunu belirtti. Bülbüloğlu, son olarak şunları söyledi:

"Bunlar somut olarak kulüpte masaya yatırılmış şeyler değil. Resmi olarak bize gelen bir teklifte bulunmuyor. Bu tip dedikodularla ahengi bozmanın da bir anlamı yok. Şu anda var gücümüzle bu sezonu en iyi bitirmek hedefiyle çalışıyoruz."

AVNİ AKER KALE GİBİ

Süper Lig'de geride kalan 27 haftada 36 puanla 10'uncu sırada yer alan Trabzonspor'un yüzü bu sezon evinde güldü. Sahasında oynadığı 13 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 23 puan toplayan bordo mavililer, deplasmanda çıktığı 14 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 9 yenilgi ile hanesine 13 puan yazdırabildi.

Bu sezon topladığı puanların çoğunu evinde alan Trabzonspor, iç sahada 18 gol atıp 13 gol yerken, deplasmanda ise attığı 14 gole karşılık kalesinde 24 gol gördü. Deplasmanda oynadığı maçlarda düşük performans sergileyen Trabzonspor, hafta sonu taraftarı önünde oynayacağı Medipol Başakşehir maçını kazanarak, iç sahadaki başarısını sürdürmeyi hedefliyor. 

<< Önceki Haber 'UEFA'dan ceza almamayı umuyoruz' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER