Ülkücü şehitler için mevlit okutuldu

Ülkücü şehitler için mevlit okutuldu

Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığı, ilk ülkücü şehit Ruhi Kılıçkıran'dan Ege Üniversitesi koridorlarında şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na kadar tüm ülkücü şehitlerin anısına Mevlid-i Şerif okuttu.

Şehitlerin emaneti olan aileleri başlarının tacı olduğunu belirten Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Eroğlu, "Ayrıca Türk milletinin emaneti 35 TIR'lık yardımları, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz önderliğinde birçok il ocak başkanlarının katılımı ile dün bizzat Türkmen Dağı'na giderek ellerimizle teslim ettik. Türkmen soydaşlarımızın sizlere selamını getirdim. Nerede bir Türk varsa derdi derdimiz, acısı acımızdır. Bu vesile ile tüm şehitlerimize bir kez daha yüce Allah'tan rahmet dilerken, Türkmen Dağı'nda savaşan soydaşlarımıza da dua ediyoruz." dedi.

Mevlit programına MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, MHP Merkez İlçe Başkanı Tansel Elverdi, TÜRKAV Osmaniye Şube Başkanı Çağrı Hörmet, KAMU-SEN Osmaniye Şube Başkanı Ahmet Kandemir, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Fatih Üstüner, Osmaniye Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Ökkeş Şahin Edem, Türk Diyanet Vakıf Sen İl Başkanı Mehmet Demir, Osmaniye Belediyesi MHP'li Meclis üyeleri ve çok sayıda misafir katıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Ülkücü şehitler için mevlit okutuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER