Umut Bulut: Babamın yaşadığı olay futbolu unutturdu


Galatasaray'ın golcü futbolcu Umut Bulut, Ankara'da gerçekleşen terör saldırısında kaybettiği babası Kemal Bulut'un acısını çok derinden yaşadığını söyledi. Bu olayın futbolu kendisine unutturduğunu dile getiren Bulut, "Ama sağ olsunlar takım arkadaşlarım, camiamız ve sevenlerim beni hiç yalnız bırakmıyor bu süreyi de bu şekilde inşallah aşacağımı düşünüyorum." dedi.

Eskişehirspor'la Süper Lig'in 27. haftasında yapacağı maçın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdüren Galatasaray'da Umut Bulut, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

13 Mart'ta Ankara'daki terör saldırısında babasını kaybeden Umut Bulut, bu süreçte yanında olan devlet büyüklerine spor camiasına teşekkür ederek, "Bilhassa ertelenen Fenerbahçe maçı ve basket maçında taraftarlarımız benim için pankart astı. Özellikle onlara da ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü zor dönemimde beni herkes aradı ve bana moral verdiler. Herkese minnettarım." ifadelerini kullandı.

MİLLİ TAKIM DAHA İYİ YERLERE GELMELİ

A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında İsveç karşısında aldığı galibiyetin ve Galatasaray'ın durumunun sorulması üzerine Umut Bulut, "Milli takımımızın aldığı galibiyetten dolayı onları tebrik ediyorum. Artık milli takımımızın bu tip branşlarda Avrupa olsun, dünya olsun; oralara aralıksız katılıp derece alması lazım. Bunun da başlangıcını dün yaptılar. İnşallah bundan sonraki dönemde de benim için Avrupa Şampiyonası'na gitmek nasip kısmet olur. Milli takım forması altında elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Ama geriye kalan 9 haftamız var ligde. Galatasaray takımı olarak biz en iyi şekilde taraftarımıza camiamıza yakışır bir şekilde duruşumuzla futbolumuzla en iyisini sahaya yansıtıp en iyi yerde bitirmek istiyoruz. İnşallah bunun için de çalışmalarımızı yapıyoruz böyle de devam edeceğiz." cevabını verdi.

Yeni teknik direktörleri Jan Olde Riekerink'le yola devam ettiklerinin hatırlatılması üzerine Umut Bulut, şunları söyledi: "Bir hafta oldu geleni ikili ilişkileri çok iyi bize de sıcak davrandı. Biliyorunuz Hollanda'da çalıştı büyük eğitim almış bir hoca. Bizim takımımıza Orhan hoca ile beraber çok kattkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu saatten sonra da hoca olsun başkası olsun biz takım olarak camia olarak kenetlenmemiz lazım. Çünkü camia olarak zor bir dönem geçiriyoruz inşallah bu dönemi de taraftarımızla camiamızla futbolcu arkadaşlarımızla birleşip bu günleri aşacağımızı düşünüyorum."

BABAMIN ÖLÜMÜNÜ PSİKOLOJİK OLARAK KALDIRMAK ZOR

Yaşadığı olayların etkisinden kurtulup kurtulmadığının sorulması üzerine Umut Bulut, psikolojik olarak zor dönemler geçirdiğini dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı: "Aslında kolay değil biliyorsunuz. Babamın yaşadığı kötü olay futbolu unutturdu acısını çok derinden yaşıyorum. Psikolojik olarak tabii ki bu olayı kaldırmak kolay değil ama sağ olsun takım arkadaşlarım olsun camiamız olsun sevenlerim olsun hiç yalnız bırakmıyorlar bu süreyi de bu şekilde inşallah aşacağımı düşünüyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber Umut Bulut: Babamın yaşadığı olay futbolu unutturdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER