Umut Bulut: Başta babam olmak üzere, herkesin mekanı cennet olsun


Ankara'da meydana gelen terör saldırısı sonrası babasını kaybeden Umut Bulut, "Ölenlerin, başta babam olmak üzere herkesin mekanı cennet olsun." dedi.

Kayseri'de taziyeleri kabul eden Umut Bulut, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Söylenecek fazla birşey olmadığını kaydeden sarı kırmızılı futbolcu, başta babası olmak üzere hayatını kaybeden herkese Allah'tan rahmet dileyerek, şunları söyledi:

"Söylenecek fazla bir söz yok. Ölenlerin, başta babam olmak üzere herkesin mekanı cennet olsun. Allah'ımdan isteğim, inşallah imanlı bir şekilde ölmüştür. Takdiri ilahi. Orada artık vadesi gelmiş. Orada hayatını kaybetti. Maalesef terör olayı, bu tip olaylar, özellikle de son dönemlerde çoğaldı. Herkesin de başına gelebilir. Bizim de başımıza geldi. Allah rahmet eylesin ölenlere, yakınlarına ve herkese baş sağlığı diliyorum."

DURSUN ÖZBEK: GALATASARAY'DA HAİN TERÖRÜN HEDEFİ OLDU

Ankara'da ki terör saldırısında babasını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'u Başkan Dursun Özbek de yalnız bırakmadı. Taziye çıkışı açıklamalarda bulunan Başkan Özbek, Galatasaray'ın da terörün hedefi olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Milletimizin bütünlüğüne ve huzuruna kast eden hain saldırı sonucu sevgili Umut'un babasını kaybettik. Bu hain terörün hedefi Galatasaray da oldu. Ben bu saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımızın hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Vatanımızın, milletimizin başı sağ olsun. Geride kalanlara da sabır diliyorum."

Cenaze namazının kılındığı Merkez Camisi'ne Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçeliler Derneği'de çelenk gönderdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Umut Bulut: Başta babam olmak üzere, herkesin mekanı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER