Umut Bulut'un babası oğlunu son kez böyle izledi

Galatasaraylı Umut Bulut'un babası oğlunun maçını izleyip maç sonunda ise yanına inmekten vazgeçti, evinin yolunu tutarken ölüme gitti.

Umut Bulut'un babası oğlunu son kez böyle izledi

Baba Bulut maç sonunda Umut'un yanına inemedi ve Ben şimdi Umut'u göremem, burası çok kalabalık, eve gideyim dedi.

Galatasarayfutbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut, Ankara saldırısında hayatını kaybetti.

Dün Ankara'da oynanan Gençlerbirliği-Galatasaray maçında oğlu Umut Bulut'u tribünden izleyen Kemal Bulut karşılaşma başlamadan önce oğlu ile selamlaştı. 


UMUT BULUT ISINMAYA ÇIKTIĞINDA BABASINA EL SALLADI

Oğlunu pazar günü önce Galatasaray'ın kamp yaptığı otele ziyarete giderek hasret gideren Baba Kemal Bulut, sonra stada gitti. Mücadele başlamadan önce babasını tribünde gören Umut Bulut o yöne doğru giderek uzaktan da olsa babasını son kez görmüş oldu. Misafir tribününde Ankaragücülü eski futbolcu ve yöneticiler ile ilk 18'e giremeyen Galatasaraylı oyuncuların olduğu yerde maçı izleyen Kemal Bulut yenilen gole üzüldü, atılan golde sevinç yaşadı. 

OĞLUNUN AÇTIĞI OTO KUAFÖRÜNE GİDERKEN VEFAT ETTİ

Baba Bulut oğlunu tribünden selamladı. Maç sonunda ise Umut Bulut'un yanına inemedi ve çevresindekilere Ben şimdi Umut'u göremem, burası çok kalabalık ve aşağısı da yoğundur ben eve gideyim dedi.

Galatasaraylı Umut Bulut'un babası oğlunun maçını izleyip maç sonunda ise yanına inmekten vazgeçti ve evinin yolunu tutarken ölüme gitti.

Yüzüncü Yıl mahallesindeki evine gitmeden önce işyerine bir bakmak isteyen Kemal Bulut, oğlunun kendisi için açtığı oto kuaförüne uğramak istedi. Stattan çıktıktan sonra taksiye bindiği anlaşılan Kemal Bulut, patlamanın olduğu bölgeden geçerken vefat ettiği belirlendi.

AĞABEY'İNDEN GELEN TELEFONLA YIKILDI

Maçtan sonra dün akşam İstanbul'a dönen Galatasaray kafilesi bu sabah ise Florya'da antrenmana çıktı. Umut Bulut antrenman tesislerindeki soyunma odasında abisinden gelen telefon ile acı haberi aldı ve yıkıldı. Umut apar topar Ankara'ya gitmek için yola çıktı. Galatasaraylı idareciler son derece üzgün görünen ve perişan bir hal alan Umut'u yalnız bırakmazken 2 kulüp personeli golcü futbolcuya refakat etti.

CENAZE YARIN KAYSERİ'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Umut Bulut'un babası Kemal Bulut yarın Kayseri'de toprağa verilecek. Kemal Bulut için Yeşilhisar'da ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak ve merhum memleketinde toprağa defnedilecek.

<< Önceki Haber Umut Bulut'un babası oğlunu son kez böyle izledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER