Üniversitede yeni yıl konseri


Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Teknolojileri Bölümü tarafından yeni yıl konseri düzenlendi.

100. Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rıza Gürbüz, Belediye Başkan Vekili Hasan Öztürk, Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaybey Karoğlu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Murat Yıldırım, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konserin açılış konuşmasını yapan Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaybey Karoğlu, fakültenin yaptığı çalışmalarla fark oluşturmaya devam ettiğini ifade ederek, "Yeni yılın üniversitemize, şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, başarı, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum." dedi.

Daha sonra Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Elvan Karakoç'un kemanı, Araştırma Görevlisi Tuğba Çağlak'ın flütü ve Gazi Üniversitesi Müzik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ayşe Çağlak'ın piyanosu ile sahne aldığı Türk ve batı müziği eserlerinden oluşan müzik dinletisi izleyenlerin beğenisine sunuldu.

Konser sonrası protokol üyeleri tarafından sanatçılara plaket ve çiçek takdimi yapıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Üniversitede yeni yıl konseri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER