Ünlü Hollywood yıldızının uçak kullanma merakı bir faciaya sebep oluyordu

Uçak tutkusuyla bilinen dünyaca ünlü aktör 74 yaşındaki Harrison Ford bundan önce sayısız defa ölüm tehlikesi atlatmıştı. Ünlü Aktör bu defa büyük bir faciaya sebep olacaktı

Ünlü Aktör Harrison Ford, Havaalanında Özel Uçağıyla Faciaya Neden Oluyordu

Amerika'lı ünlü aktör 74 yaşındaki Harrison Ford, geçen hafta Kaliforniya'daki havalimanında 106 yolcusu ve 6 mürettebatı ile uçuş için bekleyen yolcu uçağının üzerinden bir kaç metre mesafe ile iniş yapararak az daha büyük bir faciaya sebep oluyordu.

KILPAYI KURTULDU

Olay geçen Pazar günü meydana geldi. Harrison Ford, özel uçağı ile hava limanına iniş yaptığı sırada kameralara yansıdı. Görüntülerde Ford'un ne kadar büyük bir faciadan kılpayı kurtulduğu görülüyor.

SORUMSUZLUĞU İSYAN ETTİRDİ

Havaalanı yetkilerinin yaptığı açıklamada, Harrison Ford'un iniş yaparken 'Uçağımın altında yolcu uçağı mı var?" diye sorduğu öğrenildi. Ayrıca ünlü aktörün uçağının piste iniş izni istediğini ancak taksi yoluna iniş yaparak güvenlik ihlali yaptığı belirtildi.

LİSANSINA EL KOYULACAK

Olayla ilgili yapılan soruşturma sonrası ünlü oyuncuya uyarı verileceği ve uçuş lisansına el koyulacağı belirtildi.

DEFALARCA ÖLÜM TEHLİKESİ ATLATTI

Uçak tutkusuyla bilinen ve onlarca uçağı bulunan Harrison Ford, geçmişte de defalarca kaza geçirmişti. 2015 yılında ünlü aktör, uçağı golf sahasına düşürerek ölüm tehlikesi atlatmıştı.
<< Önceki Haber Ünlü Hollywood yıldızının uçak kullanma merakı bir... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER