Ünlü şarkıcı yanlışlıkla Bitcoin zengini oldu

50 Cent olarak tanınan Amerikalı rap şarkıcısı albümünün satış seçeneklerine yanlışlıkla Bitcoin’i ekleyince 8,5 milyon dolar kazanmış oldu.

SHABER3.COM

Özellikle geçtiğimiz yıl yaşadığı astronomik artış ile yatırımcısına hatırı sayılır kar ettiren Bitcoin, bu sefer müzik dünyasından bir ismin milyonlar kazanmasına neden oldu. Rap müziğin popüler isimlerinden biri olan 50 Cent bilmeden Bitcoin milyoneri oldu.

Birgün'de yer alan habere göre, 42 yaşındaki Curtis Jackson ya da sahne ismi ile 50 Cent, dalgınlığı sayesinde yanlışlıkla Bitcoin milyoneri olduğu belirtildi. 2014 yılında, yeni çıkarttığı 'Animal Ambition' isimli albümünün satış seçeneklerine Bitcoin’i de ekleyen 50 Cent, yıllarca hesaplarını kontrol etmedi. Ancak 50 Cent'in bu basit hatası ünlü rapçiye milyon dolarlar kazandırdı.

DAHA ÖNCE HATIRLASAYDI 15 MİLYON DOLAR KAZANACAKTI

O dönemde 1 BTC’nin değeri yaklaşık olarak 660 dolardı. Zamanla Bitcoin astronomik oranlarda yükseldi. Geçtiğimiz aylarda 20 bin doları test eden Bitcoin, son bir haftadır 11 bin dolar seviyesinde. 50 Cent’in elindeki Bitcoin'lerin değerinin güncel değere göre 8 ila 8,5 milyon dolar olduğu söyleniyor. Ancak 50 Cent Bitcoin'i olduğunu bundan birkaç ay önce hatırlayabilseydi kazandığı para yaklaşık 15 milyon dolar olacaktı.
<< Önceki Haber Ünlü şarkıcı yanlışlıkla Bitcoin zengini oldu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER