Uşak'ın en büyük sanayicilerinden Hazım Sesli adliyeye sevk edildi


Uşak'ta geçen hafta hayırsever işadamlarına yönelik düzenlenen "makul şüph" operasyonu kapsamında, yüzlerce kişiye istihdam sağlayan ve şehrin en büyük sanayicilerinden olan Hazım Sesli de gözaltına alındı. İstanbul'da gözaltına alınarak Uşak'a getirilen Sesli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Uşak'ta 2011 genel seçiminde AK Parti'den 3. sıra milletvekili adayı olan, bir dönem Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevinde de bulunan Hazım Sesli, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifade verdi. İfadesinin ardından Uşak Adliyesi'ne sevk edildi.

Uşak'ta 14 Ekim 2015'te, Türkiye'nin ve şehrin önde gelen işadamlarına yönelik "makul şüphe" operasyonu düzenlenmiş, 25 işadamı ve esnaf gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlardan 23'ü serbest bırakılmış, iki işadamı tutuklanmıştı. Binlerce kişiye istihdam sağlayan, devlete her yıl milyonlarca lira vergi ödeyen işadamlarına fakir öğrencilere neden burs verdikleri, neden teravih namazına topluca gittikleri, neden dondurma yedikleri gibi sorular yöneltilmişti. CİHAN
<< Önceki Haber Uşak'ın en büyük sanayicilerinden Hazım Sesli adliyeye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER