Uyuşturucuyu araba tekerleğinde gizlemişler


İzmir'de düzenlenen 3 ayrı narkotik operasyonunda, gözaltına alınan uyuşturucuyu araba tekerleğinde gizleyenlerinde aralarında bulunduğu 10 kişiden 4'ü tutuklandı.

Konak ilçesine bağlı Basmane semtinde metruk bir binada H.K.(39), A.K.(42) ve F.Y.'nin(18) uyuşturucu madde sattığı bilgisinin alınması üzerine, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Operasyonda H.K., A.K. ve F.Y. yakalandı. A.K. isimli şahsın yapılan üst aramasında 2.30 gram esrar maddesi, metruk bina içinde yapılan aramada, araba tekerleği içine gizlenmiş vaziyette 50 gram esrar ele geçirildi. H.K. ve A.K. alınan ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakılırken, F.Y. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Bayraklı ilçesinde yapılan operasyonda ise T.T.(22), Ö.S., R.S. ve S.K. (14) yakalandı. Ö.S. isimli şahsın yapılan üst aramasında 5 gram esrar, evlerinde yapılan aramada ise 105 adet ecstasy hap ele geçirildi. Şahıslar ile ilgili yapılan incelemede, R.S.'nin 8 suçtan arandığı tespit edildi. T.T., Ö.S. ve suça sürüklenen çocuk S.K., alınan ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı. Ö.S. ve R.S. isimli şahıslar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Düzenlenen son operasyonda ise Çiğli ilçesinde bir parkta B.D.(29) ve E.T.(27) isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ve metruk bir binada sakladıkları tespit edildi. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla, E.T. ve B.D. yakalandı. Şahısların üstlerinde ve metruk binada yapılan aramada, 150 gram esrar ele geçirildi. B.D. isimli şahıs alınan ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı, E.T. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. CİHAN
<< Önceki Haber Uyuşturucuyu araba tekerleğinde gizlemişler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER