Üzülmez: Emek veriyoruz, karşılığını alıyoruz


Gençlerbirliği Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, Bursaspor'a karşı önemli bir galibiyet kazandıklarını, emek verdiklerini ve karşılığını sahada aldıklarını söyledi.

Gençlerbirliği'nin kendi sahasından Bursaspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Teknik Direktör İbrahim Üzülmez açıklamalarda bulundu. Önemli bir galibiyet aldıklarını ve mutlu olduklarını dile getiren Üzülmez, "İyi gidiyoruz, iyi yoldayız emek veriyoruz ve bunun karşılığını sahada alıyoruz." diyerek, şöyle devam etti:

"Önemli ve kaliteli bir takıma karşı oynadık. Belli bölümlerde bizi rahatsız ettiler. Ama saha içerisinde mücadele eden bir Gençlerbirliği takımı vardı. İlk yarıda 3-4 gol pozisyonumuz var. Rakibin ise Batalla ile girdiği bir pozisyon var. İkinci yarı ilk 15 dakikalık süreçte sıkıntılar yaşadık. Rakip çok oyuncuyla geldiği zaman takım defansını çok iyi yaptık. Rakibe çok fazla pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum açıkçası.

Maçın geneline bakıldığında hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Doğru yoldayız inanıyoruz ve çalışıyoruz. Oyuncularımı inandırmaya çalışıyorum. Dört maçta dört galibiyet tabii ki bizi çok mutlu ediyor. Ama daha çok yapacağımız şey var. Bu dört galibiyetin rehavetiyle bundan sonra sahaya çıkarsak sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. İnanarak ve çalışarak hedefe emin adımlarla yürümek istiyoruz."

Bir basın mensubunun dört galibiyetin sihrini sormasına üzerine ise genç teknik adam, "İyi niyet ve saf duygular içerisinde çalışırsak sonuçlarını aldığımızı düşünüyorum. Bu takıma ilk imzayı attığımda oyuncularıma şunu söyledim. Mental anlamda bitmiş bir takım vardı. Öz güvenlerini aşılamaya çalıştım. Yetenekli oyuncularım var kadromda. Bu yeteneğin üstüne çıkacak ve beklentimiz altında olan oyuncularda var. Takımdaşlık ve arkadaşlık duygusuyla neler yapabileceğimize oyuncularımızı inandırmaya çalışıyoruz. Dört haftalık süreçte bunları yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Alttaki takımlarda bir an önce bulundukları yeden kurtulmak isteyecekler. Bizim gardımızı düşürmememiz gerekiyor. Aynı ciddiyetle yolumuza devam etmeliyiz." diye cevap verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Üzülmez: Emek veriyoruz, karşılığını alıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER