Üzülmez: İlk ve ikinci yarıda 5 - 10 dakikalık süre içinde bocaladık


Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Osmanlıspor karşısında kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, maçın başlarında bocaladıklarını söyledi.

Osmanlıspor'a kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan İbrahim Üzülmez, kaybedecek kadar kötü oyun oynadıklarını düşünmediklerini söyledi.

Üzülmez, "Bireysel hatalardan yediğimiz goller var. İlk ve ikinci yarının başında 5-10 dakikalık süre içinde bocaladık. Zaten bu dakikalarda da golü yiyen taraftık. Daha sonraki dakikalarda baskı kuran, ofansif anlamda üretken olmaya çalışan bir Gençlerbirliği vardı. Pozisyonlarımız var, final paslarını değerlendiremediğimiz pozisyonlar var. Direkten dönen bir topumuz var. Üzgünüz, her zaman yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği'nin kaybetse bile mücadelede edeceğini ifade eden Üzülmez, "Hiçbir zaman rakibe teslim olmayacaktır. Bugün de aynı düşünce içinde sahada olan bir takım vardı. Sonuç olarak kaybettik. Kaybettiğimiz kadar kötü oynamadık. Osmanlıspor'u tebrik ediyorum." açıklamasında bulundu.
CİHAN
<< Önceki Haber Üzülmez: İlk ve ikinci yarıda 5 - 10 dakikalık süre... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER