Vali Altıparmak, çatısı yanan köy okulunda incelemede bulundu


Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak kısa bir süre önce yangın sonucu çatısı yanan Ortadüzü Köyü İlkokulu'nda incelemelerde bulundu.

Beraberinde Yakutiye Kaymakamı Ahmet Deveci, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ile birlikte 2 derslikli ve ana okuluyla birlikte toplam 38 öğrencinin eğitim gördüğü Ortadüzü Köyü İlkokulu'nda incelemelerde bulunan Vali Ahmet Altıparmak, Okul Müdürü Tayfun Karakaya'dan yangının çıkış nedeniyle ilgili bilgi aldı.

Bahçede çocuklarla tek tek sohbet ederek onlara sorular yönelten Vali Altıparmak, okul lojmanı, ana okulu ve derslikleri de inceleyerek, eksikliklerin giderilmesini yönünde talimatlar verdi. Dersliklerde herhangi bir zararın oluşmadığı, sadece çatının yandığı okulda eğitime ara verilmeden devam edildiğini ve okulun yanan çatısı ile birlikte tüm eksikliklerin giderileceğini belirten Vali Altıparmak, "Yangında en büyük sevincimiz, çocuklarımızın ve köydeki vatandaşlarımızın zarar görmemiş olması. Tüm eksiklikler çok kısa bir süre içinde giderilecek." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Vali Altıparmak, çatısı yanan köy okulunda incelemede... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER