Vali Düzgün: Bombalı saldırıda Kayserili iki vatandaş hayatını kaybetti


Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Galatasarayfutbolcu Umut Bulut'un babasının cenazesine katıldı ve burada yaptığı açıklamada, Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden iki vatandaşın Kayserili olduğunu söyledi.

Ankara'da terör örgütü tarafından düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 37 kişi arasında Galatasaraylı Milli Futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'ta vardı. Kemal Bulut, memleketi Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde dualarla uğurlandı.

Cenaze namazına katılan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, "Kayseri'den de iki hemşehrimizi kaybettik. Birisi Galatasaraylı Umut Bulut'un babası Kemal Bulut. Tomarza ilçemizden emekli Albay Orhan Önder beyin eşini kaybettik. Emekli albayımızın da Ankara'da tedavisi sürüyor. Bu tür şeyler ülkemizin birlik ve beraberlik bütünlüğünü bozmayacaktır. Şehitlerimizi andığımız bir haftadayız. 100 yıl önce çok sayıda şehitler verdik. Ülkemizi kurduk. Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik bu tür acı olaylar oluyor. Bunları en kısa zamanda atlatarak birlik ve beraberlik içinde kalkınarak huzura ulaşacağız. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

SPOR CAMİASI UMUT BULUT'UN BABASININ CENAZESİNDEYDİ

Umut Bulut, babasının cenazesiyle birlikte memleketi Yeşilhisar ilçesine geldi. Umut Bulut, ilçede, başsağlığı için gelen birçok ismi amcası Ömer Bulut'un evinde ağırlayarak taziyeleri kabul etti. İlçe merkezindeki Cami Kebir Camii'nde kılınan cenaze namazına ise Vali Orhan Düzgün, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Çetin Arık, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümgeneral İsmail Yalçın, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray takımı eski teknik direktörleri Mustafa Denizli, Hamza Hamzaoğlu, takımın teknik heyet ve futbolcuları, spor camiasının önde gelen isimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KAYSERİSPOR TAKIM OYUNCULARI UMUT BULUT'U YALNIZ BIRAKMADI

Kayserispor takım oyuncuları ve teknik direktör Hakan Kutlu, acı gününde Umut Bulut'u yalnız bırakmadı. Galatasaraylı ve Kayserisporlu futbolcular aynı otobüsle ilçeye geldi ve cenaze törenine katıldı. Burada açıklama yapan Teknik Direktör Hakan Kutlu, "Umut Bulut'un babasının terör saldırısında kaybedilmesi sonucu buradayız. Kemal Bey ve diğer insanlarımız için büyük üzüntü içindeyiz. Umut içinde çok zor bunu biliyoruz. Yanında yer almak için geldik. Ülkemizi de huzurun gelmesini istiyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olmayı arzu ediyoruz" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Vali Düzgün: Bombalı saldırıda Kayserili iki vatandaş... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER