Vali Zorluoğlu 'Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı


Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Emniyet Müdürü, Belediye Başkanı ve STK'lar '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlama mesajları yayınladı.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, yayınladığı mesajda halkın süratli, tarafsız, eksiksiz ve doğru haber akışıyla bilgilendirilmesi, çağdaş ve demokratik bir toplum olmanın vazgeçilmez şartlarından olduğunu belirterek, "Habere ve bilgi kaynağına hızlıca ulaşma, elde ettiği bilgi ve haberleri kamuoyuna, okurlara ya da izleyicilere tarafsızca sunma işini üstlenen medya çalışanları, farkındalık, kamuoyu ve gündem oluşturabilme yönleriyle de çok önemli bir mesleğin uygulayıcılarıdır. Medya çalışanlarımızın, kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusundaki çabaları takdire şayandır. Şüphesiz bu zorlu görevi yerine getirirken, maddi - manevi birçok güçlükle karşılaşmakta, mesai kavramından uzak bu mesleği büyük özveri ve emek sarf ederek yürütmektedirler. Böylesine zor ve meşakkatli bir mesleğin mensubu olan yazılı ve görsel medya mensuplarımızın 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, ebediyete intikal eden gazetecilerimizi rahmetle yad ediyor, tüm basın çalışanlarımıza sağlık ve afiyetler diliyorum." ifadelerini kullandı.

Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan da '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayıp birer yazılı açıklama yayınladılar. CİHAN
<< Önceki Haber Vali Zorluoğlu 'Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER