Vitor Pereira: Bu akşam göstermiş olduğumuz performanstan son derece memnunum


Türkiye Kupası H Grubu 4. maçında Giresunspor'u 6 – 1 yenen Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, bu akşam göstermiş oldukları ciddiyet ve performanstan son derece memnun olduklarını söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında "Özellikle ilk maçta kalitesini ispatlamış bir rakibe karşı oynadık. Muhtemelen gelecek yıl Süper Lig'de mücadele edecek bir ekip. İyi organize olan iyi oyunculardan kurulu baskılı bir oyun oynayabilen bir takıma karşı oynadık. Ama biz de maçı son derece ciddiye aldık diyebilirim. Ofansif dinamiğimizi iyi bir şekilde sahaya yansıttık. Agresif oyunumuzu sergilemeyi başardık. 6 gol attık daha fazla gol de atabilirdik bu akşam. Aynı zamanda rakibe pozisyonlar da verdik. Bunlardan çok hoşlanmadığımı söyleyebilirim. Genel anlamda ikinci yarıya hazır olduğumuzu ispatladığımızı düşünüyorum. İkinci yarıda bizim önemli hedeflerimiz var. Bizi bekleyen mücadele etmemiz gereken lig şampiyonluğu gibi önemli bir hedefimiz var. Aynı zamanda Avrupa Ligi'nde iyi bir performans ortaya koymak istiyoruz. Bu da bizim için çok büyük bir hedef. Kupada da mücadele edebilmeye hazır olduğumuzu ispatladığımızı düşünüyorum. Kalitemizi gösterdiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Bu akşam alt yapıdan gelen iki oyuncu oynattıklarını belirten Pereira, "Onlar da son derece kaliteli oyuncular. Uygur ve Ramazan da kalitelerini ispatladılar. Bizle çalışıyorlar bizim onlara gösterdiğimiz güveni hak ettiklerini bir kez daha gösterdiler." dedi.

Pereira, son olarak güçlü bir takım olduklarını ispatladıklarını kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı: "Karşılaşmada üstün olan taraf bizdik. Güçlü bir takım olduğumuzu ispatladık. Sadece 11 oyuncudan değil 11'den fazla oyuncudan oluşan bir takım olduğumuzu ispatladık. Bu akşam göstermiş olduğumuz ciddiyet ve performanstan son derece memnunum." CİHAN
<< Önceki Haber Vitor Pereira: Bu akşam göstermiş olduğumuz performanstan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER