Vitor Pereira: Bugün herkese çok sert cevap verdik


Ajax'ı 1 - 0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, yoğun eleştiri altında olduklarını belirterek, "Bugün çok güçlü bir cevaptı herkese. Çok sert bir cevap verdiğimizi düşünüyorum." dedi.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 3. haftada 3 puanla tanışan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Bu akşam iyi bir takımla karşılaştık. Bugün bizim için önemli olan güçlü bir cevap vermekti herkese. Bu güçlü ve önemli cevabı da verdiğimize inanıyorum. Bu hafta yoğun eleştiri altındaydık. Geçen hafta kötü bir sahada ihtiyacımız olan 3 puanı aldık. Bu eleştirilerin belli sebebi vardı ama kimse bu fırsatı da kaçırmadı. Yoğun eleştiriler geldi ve zorlu bir hafta geçirdik. Sadece lafla değil sahada duruşumuzla ne kadar mücadeleci bir takım olduğumuzu, ne kadar istediğini bilen bir takım olduğumuzu göstermek istedik. Bunu da yaptığımıza inanıyorum. Şu anda hem Türkiye hem de Avrupa Ligi'ndeki hedeflerimiz için mücadelemiz devam ediyor." diye konuştu.

"Takımımızın bu akşam tek bir düşüncesi saha içerisinde nasıl kişilikli oyuncular olduğunu ispatlamaktı." diyen Portekizli teknik adam, "Hep bu düşünceyle sahaya çıktık. Takımın aklındaki tek şey buydu. Bunu harika bir şekilde ispatladığımızı düşünüyorum. 1. dakikadan 90. dakikaya kadar hep kazanmayı isteyen bir takım görüntüsü ortaya koyduk. Çok güçlü bir cevaptı herkese. Çok sert bir cevap verdiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY MAÇINDA DA GÜÇLÜ BİR GÖRÜNTÜ ORTAYA KOYACAĞIZ

Pereira, Ajax karşısında takım halinde oynamayı başardıklarını kaydederek, şöyle devam etti: "Ben hayatımda böyle bir taraftar görmedim. Birinci dakikadan 90. dakikaya kadar bizimleydiler. Bize fazlasıyla yardımcı oldular. Bu galibiyeti almamızda taraftarlarımızın payı büyüktü. Bizim için önemli bir üç puandı. Pazar günü bizi bekleyen önemli bir karşılaşma daha var. O karşılaşmada da taraftarlarımızla güçlü bir görüntü ortaya koyacağız. Bir ispat daha göstermek istiyoruz. O maçta da yine bu duyguyla sahaya çıkacağız."

'GÖKHAN ÇOK BAŞARILI BİR KARŞILAŞMA ÇIKARDI'

Teknik direktör Vitor Pereira, Gökhan Gönül'ün çok başarılı bir karşılaşma çıkardığını söyledi.

Uzun süreden sonra ilk 11'de forma şansı bulan Gökhan Gönül'ün performansının sorulması üzerine Vitor Pereira, şu cevabı verdi: "Bu soruları hep alıyorum. Cevap veremem aynı sorulara. Gökhan uzun süre sakattı. Şu anda ağrısı yok, fizik durumu gayet yerinde. Bu akşam çok başarılı bir karşılaşma çıkardı." CİHAN
<< Önceki Haber Vitor Pereira: Bugün herkese çok sert cevap verdik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER