Vitor Pereira: Kazanmak her zaman güzeldir


Türkiye Kupası H Grubu ilk haftasında Tuzlaspor'u 2 - 1'le geçen Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, bir kupa maçı oynadıklarını ve kazanmanın her zaman güzel olduğunu söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Bugün bizim için en önemli nokta gençlerimizi sahada kişilikli ve kaliteli bir performans gösterirken görmekti. Ayın zamanda gollerimiz de genç oyuncularımızdan geldi. Bir diğer olumlu nokta da kazanarak ayrılıyoruz bu stattan. Kaliteli bir oyun ortaya koyamadık kaliteli bir maç izletemedik. Zorlu bir zeminde oynadık. Bir kupa maçı oynadık ve kazanmak her zaman güzeldir böyle kupa maçlarında. Özellikle gençlerimizin gösterdiği performanstan ve isteklerinden çok memnunum." şeklinde konuştu.

Genç futbolculara lig maçlarında da şans vermek isteyip istemediği sorulan Pereira, "Genç oyuncularıma her zaman önem vermeye çalışıyorum. Eğer fırsat olursa öyle bir gereklilik ortaya çıkarsa şans vermek tabii ki isterim." cevabını verdi.

Son dönemde artan hakem hatalarıylA ilgili bir soru üzerine de Pereira, "Hakemler de biz teknik direktörler gibi hakemler de her hafta eleştiriliyor. Onlarla aslında bu açıdan çok benzer yönümüz var. Ama bu eleştiriler futbolun bir parçası. Sadece ben değil herkes hakemleri eleştiriyor. Onların işlerinin zor olduğunu düşünüyorum. Onlar da hata yapıyor hepimizin yaptığı gibi. Bütün hakemlerin kötü olduğunu düşünmüyorum oyuncular gibi bazı hakemler iyi bazı hakemler kötü." karşılığını verdi.

TUZLASPOR YARDIMCI ANTRENÖRÜ AYDINLI: BİZİM İÇİN LİG DAHA ÖNEMLİ

2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tuzlaspor'da yardımcı antrenör Baykal Aydınlı ise Fenerbahçe'yi tebrik ederek ligin kendileri için daha önemli olduğunu söyledi.

Tuzlaspor olarak Fenerbahçe gibi bir kulübü misafir etmekten dolayı çok mutlu olduklarını da belirten Baykal Aydınlı, "Bugün iyi mücadele ettik. Güzel futbol sergilemeye çalıştık bunu da yaptık. Şanssız bir gol yedik devamında oyunumuza devam ettik pozisyonlar da bulduk. Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz. Ligde karşılaşacağımız maçı düşünüyoruz. Bizim için lig daha önemli. İnşallah Tuzlaspor'u layık olduğu yere getiririz." şeklinde konuştu.

Maçın başlarında saha dışından atılan taşlarla ilgili bir soru üzerine Aydınlı, "Biz de sizin kadar biliyoruz nedenini bilmiyoruz. Çok şükür Haluk'un durumu iyi. Taş, ensesini sıyırmış. Çok şükür büyük bir sıkıntı olmadı. Birkaç tane taş geldi. Bizim kulübemizin arkasından geldi." cevabını verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Vitor Pereira: Kazanmak her zaman güzeldir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER