"Voleybol için bir gün daha" etkinliklerinde 4 binden fazla kişi sahaya çıktı


Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Avrupa'nın 55 ülkesinde voleybol ailesini bir araya getirdiği #OneDayMore4Volleyball (Voleybol için Bir Gün Daha) etkinliklerinin Türkiye ayağı bir voleybol festivaline dönüştü.

81 ilde 350'den fazla maçta 4 binden fazla sporseverin sahaya çıktığı etkinliklerde milli voleybolcular, antrenörler, öğrenciler, ünlü sanatçılar, voleybola değer katan sponsor firmalardan temsilciler ve her yaştan voleybola gönül veren kişiler, 29 sayıya ulaşmak için mücadele etti.

CEV tarafından Şubat ayının 4 yılda bir 29 gün olması nedeniyle düzenlenen #OneDayMore4Volleyball (Voleybol için Bir Gün Daha) festivali, ülkemizde büyük ilgi gördü.

Avrupa'nın 55 ülkesinde düzenlenen etkinliklerin Türkiye ayağında, 350'den fazla maçta 4 binden fazla voleybolsever, sahaya çıkarak voleybolun herkes tarafından oynanabilir bir spor olduğu konusunda farkındalık meydana getirdi.

TÜRKİYE, AVRUPA'NIN EN ÖNEMLİ VOLEYBOL ÜLKELERİNDEN BİRİ OLDUĞUNU KANITLADI"

Büyük heyecan ve eğlenceye sahne olan "Voleybol için Bir Gün Daha" etkinliklerinde sahaya çıkan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada "Türkiye, gerek resmi organizasyonlarda elde edilen başarılar gerekse voleybola gösterilen ilgiyle birlikte Avrupa'nın en önemli voleybol ülkelerinden biri. Bunu, #OneDayMore4Volleyball etkinliğine halkımızın gösterdiği ilgiyle birlikte bir kez daha kanıtladık. Ulaştığımız 4 bin katılımcı sayısı itibarıyla bu projeye dahil olan ülkeler arasında üst sıralarda yer aldık. Etkinliklere katılan tüm voleybolseverlerin yanı sıra bugün burada olarak bizleri mutlu eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar'a, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'a, TVF Yönetim Kurulu üyelerine, sponsor firmalarımızın değerli yetkililerine, sahaya çıkan sanatçılara, Milli Takım antrenörlerimize, basın mensuplarına, eski sporculara, milli voleybolcularımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ise etkinlikle ilgili "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor olarak her yıl 10 binden fazla çocuğumuza 46 binden fazla seansla ücretsiz voleybol eğitimi veriyoruz. Bizler, genç neslin spordaki ilk tecrübelerini doğru ellerde edinmelerinin bir zorunluluk olduğunun farkındayız. Voleybol için Bir Gün etkinliğine imza atan Türkiye Voleybol Federasyonu'na ve Sayın Başkan Özkan Mutlugil'e teşekkür ediyorum" dedi

Etkinliklere katılarak bir konuşma yapan İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ise Voleybol için Bir Gün Daha etkinliğinin hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

"VOLEYBOLU DAHA FAZLA GÖRECEĞİZ"

Türkiye Voleybol Federasyonu ile "Pazarlama ve Medya Ortaklığı" anlaşması yaparak bu alanda dev bir işbirliğine imza atan Saran Group Holding ve Saran Medya'nın Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ise "Voleybol için Bir Gün Daha" etkinliğini şu şekilde değerlendirdi: "Kısa süre önce Türkiye Voleybol Federasyonu'yla yaptığımız anlaşma için bizi harekete geçiren sebepler arasında halkımızın voleybola gösterdiği ilgi de yer alıyordu. Bugün, ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bir kez daha anlamış olduk. Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun düzenlemiş olduğu bu etkinlikte yer almaktan çok büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Bundan sonra her yerde, bugün olduğu gibi voleybolu daha fazla göreceğimizi düşünüyorum. "

Bu arada Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil'in kaptanlığını yaptığı takım, etkinliklerin merkezi Burhan Felek Voleybol Salonu'nda yapılan karşılaşmada, Sadettin Saran'ın kaptanlığını yaptığı takımla karşılaştı. Büyük heyecana sahne olan maçta, ünlü sanatçılar Ömür Gedik, Sinan Akçıl, Özgün, Betül Demir ve İlyas Yalçıntaş'ın yanı sıra Türkiye Voleybol Federasyonu yönetim kurulu üyeleri de sahaya çıktı.

VOLEYBOL AİLESİ 29 SAYIYA ULAŞMAK İÇİN SAHADAYDI

Bu arada Türkiye'nin 81 ilinde binlerce kişinin forma giydiği karşılaşmalarda milli voleybolcular, antrenörler, öğrenciler, voleybol dünyasının önemli isimleri ve sponsor firmalardan temsilciler sahaya çıkarken ünlü sanatçılar Ömür Gedik, Sinan Akçıl, Betül Demir, Özgün ve İlyas Yalçıntaş da Voleybol için Bir Gün Daha etkinliklerine renk kattılar.

Voleybol konusundaki yeteneklerini sergileyen sanatçılar, Voleybol için Bir Gün Daha etkinliğine katıldıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Etkinliklerin Ankara ayağında yapılan karşılaşmalarda voleybolseverlerle beraber TVF Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışanları da sahaya çıktı.

Türkiye Voleybol Federasyonu, halkımızın voleybola duyduğu ilgiyi artırmak ve ülke voleybolumuzun ekonomik potansiyelini daha da üst seviyeye taşımak için #OneDayMore4Volleyball gibi etkinlikler düzenlemeye devam edecek.
CİHAN
<< Önceki Haber "Voleybol için bir gün daha" etkinliklerinde 4 binden... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER