Volkan Demirel konuştu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, "Volkan bana gelip 'Hocam beni bir daha milli takıma alma' dedi" sözlerine Fenerbahçe kalecisinden cevap geldi.

Volkan Demirel konuştu

Volkan, "O anki psikolojik şartlardan dolayı öyle bir cümle kurdum. Ancak hocalarımızın da bizimle konuşmalarını tabii ki bekleriz" dedi.


Volkan Demirel, Fatih Terim'in o sözlerine cevap verdi | Samanyolu Haber

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 1-1 sona eren Letonya maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, Volkan Demirel'i neden ay yıldızlı kadroya çağırmadığı sorusu üzerine, "Volkan bana 'Hocam beni bir daha milli takıma çağırma' dedi" cevabını vermişti.

Terim'in bu açıklamalarına Volkan Demirel'den de cevap geldi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile birlikte FB Yandex için Ortaköy'de düzenlenen tanıtım etkinliğine katılan tecrübeli kaleci, şunları söyledi:


"SAHADA KALSAYDIM DAHA BÜYÜK OLAYLAR YAŞANACAKTI"
"Öyle bir cümle kurdum ama o anki psikolojik şartlardan dolayı kullandım bunu. Ne zaman nerede görev verilirse her zaman oraya gidip, bu formayı dalgalandırmak adına her şeyi yaparım. Böyle bir düşüncem yok. O anki saha şartlarında bunlar yaşandı. Sahada kalsaydım daha büyük olaylar yaşanacaktı. Takım arkadaşım Egemen Korkmaz bana pas atmak istemedi. Letonya maçını izlerken sahada olmak isterdim dedim tabi ki. Biz hocalarımızın bizimle konuşmalarını tabii ki bekleriz."
<< Önceki Haber Volkan Demirel konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER