Xiaomi Mi 5'in özellikleri belli oldu


Xiaomi, daha önceki telefonlarıyla piyasada dikkat çekmeyi başardı. Yeni telefonu olan Xiaomi Mi 5 ise merakla bekleniyor. Çin merkezli şirket Xiaomi'nin, gelecek hafta duyurması beklenen akıllı telefonu Mi 5'in özellikleri belli oldu.

Mobil dünya kongresinde bütün teknoloji devlerinin amiral gemileri tanıtılacak. Bunlardan biride çıkardığı telefonlarla dikkat çeken Xİaomi şirketi. Önümüzdeki hafta tanıtılması beklenen telefonun özellikleri ise belli oldu. GizChina tarafından sızdırılan bilgilerde telefon iki versiyon olarak gelecek. Bu sürümlerde 3 ve 4 GB RAM olacak. 5.15 inç büyüklükte gelecek olan telefon Full HD çözünürlüğünde. Xiaomi'nin bu yeni amiral gemisinde Qualcomm'un son çözümü olan 2.15 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 820 işlemci bulunacak. 3 GB RAM versiyonunda 32 GB ROM bulunurken 4 GB RAM'de ise 64 GB dâhili hafıza bulunmakta.
Her iki cihazda OIS ve lazer otofokus özellikli 16 megapiksel arka 4 MP çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor. Mi 5'in, USB Type-C, microSD kart ve LTE bağlantı desteği, çift SIM kart, Qualcomm 3.0 hızlı şarj desteği ve 3000mAh gücünde bataryası olacağı belirtiliyor
CİHAN
<< Önceki Haber Xiaomi Mi 5'in özellikleri belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER