Yaktın Beni filminin özel gösterimi Adana'da yapıldı


Vizyona girdiği günden itibaren büyük ilgi gören Yaktın Beni filminin özel gösterimi Adana'da gerçekleşti. Filmin yönetmeni Can Yücel, senarist Uğraş Güneş ile Türk sinemasının birbirinden güçlü oyuncuları Uğur Yücel, Meltem Cumbul ve Hasibe Eren Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nde sinemaseverlerle buluştu. Avşar Sineması'nda yapılan özel gösterim öncesi gerçekleştirilen söyleşide film ekibi Adanalılarla sohbet etti.

Söyleşi sırasında gözler ve sorular daha çok Türk Sineması'nın deneyimli oyuncusu Uğur Yücel ve Meltem Cumbul'un üzerinde yoğunlaştı. Filmin özel gösterimi öncesinde seyirciyle buluşmanın ve onları selamlamanın büyük bir keyif verdiğini belirten Yücel, "Biz Adana'ya sizlere misafir geldik, siz de bu salona bizim filmimize misafir geldiniz. Bu saati bize ayırdığınız ve buraya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Yaktın Beni'nin bir komedi filmi olduğunu ifade eden Uğur Yücel, "Bu filmde tek amacımız buradan gülerek, eğlenerek mutlu çıktığınızı görmek." dedi.

Film ekibi ve sinemaseverler söyleşi sonrasında Avşar Sineması'nda hep birlikte filmi izledi ve ardından fotoğraf çektirdi.

Senaryosunu Uğraş Güneş'in yazdığı, yönetmenliğini Uğur Yücel'in oğlu Can Yücel'in yaptığı, Uğur Yücel, Sarp Apak, Sinem Kobal, Meltem Cumbul ve Ozan Özcan gibi güçlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı Yaktın Beni, izleyicileri 100 dakika süresince günlük yaşamın stresinden uzaklaştırıp kahkahaya boğuyor. Hikaye, itfaiye çalışanı olan ve annesini kaybettikten sonra yıllardır birlikte olduğu İpek ile evlenmeye hazırlanan Selam'ın çevresinde gelişiyor. Selam'ın hayalleri ve yaşantısı yıllardır görmediği dayısı Macit'in gelmesiyle karışıyor. Macit'in İpek'e aşık olması ise işleri tamamen karmaşaya dönüştürüyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Yaktın Beni filminin özel gösterimi Adana'da yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER