Yandaş Akit, Doğu Perinçek'le alay etmeye kalktı!

Son 3 yıldır Perinçek ile Erdoğan arasında kesintisiz bir koalisyon sürerken yandaş Akit Gazetesi, Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek ile alay eden bir yazı yayınladı. Bu yazı, 'Hayırdır, Erdoğan-Perinçek koalisyonunda çatlak mı var?' sorularına neden oldu.

Perinçek: Erdoğan'ı da tercih etseler Perinçek'i tercih etmiş olurlar

İşte Akit'te yayınlanan o yazı:

"AK Partilileri kendine güldüren siyasetçi!"

Referandumda 'hayır' kararı alan Vatan Partisi'nin yayın organlarında çıkan haberlerde Doğu Perinçek'in AK Parti seçmenini etkilediği komik bir dille savunuldu.

Vatan Partisi'nin yayın organında yer alan haberlerde oluşturulmaya çalışılan havaya tepki gösteren yazar Lütfü Oflaz şu ifadelerde bulundu:

Doğu Perinçek, geçenlerde yine herkesi kendisine güldüren bir komedyenlik sergiledi.

Yönettiği yayın organlarında “Doğu Perinçek, referandumda Hayır oyu vermesi konusunda AK Parti tabanını etkiledi” şeklindeki sözlere yer verdirtti.

Güya Doğu Perinçek, referandumda AK Parti tabanını Hayır oyu vermesi için etkilemiş; ama gelin görün ki bundan AK Parti tabanının haberi yok!

Kaldı ki AK Parti tabanının da tavanının da Doğu Perinçek’i ciddiye aldığı yok!

Türkiye’deki her seçim öncesinde, “Önümüzdeki seçimde iktidara geliyoruz” deyip de binde bir oy alan Doğu Perinçek ciddiye alınır mı?

50 yıldır genel başkanlığını yaptığı partiler ancak binde bir oy alabilen bir kişinin, AK Parti tabanını etkilediği sözüne gülmekten başka bir şey yapılır mı?


<< Önceki Haber Yandaş Akit, Doğu Perinçek'le alay etmeye kalktı! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER